XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Inomhus Softball Batting Borrar

När vädret inte tillåter för utomhus metoder, kan softball spelare arbeta på sina färdigheter inomhus. Genom att sätta upp slår stationer inomhus, kan tränare vässa spelarnas vadd kompetens. Spelare kan ta fullskalig slagträning inne i en inomhus bur och kan arbeta med specifika slå borrar också.

Single-Tee Drill

Denna borr kräver en vadd bur med en hink med softballs och batting tee. Ta din hållning inuti vadd bur, och se till att du kan täcka plattan med din bat. Placera tee så att du måste slå bollen utanför en tee på en låg inne stigning. Du kommer att behöva justera fötterna så att du kan slå bollen rakt. Ändra sedan position tee så du måste slå bollen när den är placerad högt inuti. Fortsätt genom att flytta tee till låg och utanför läge och den höga och utanför position. Hit 10 bollar från varje plats att finslipa din sving.

Cinder Block Drill

Denna borr hjälper hitters med sina reaktioner och deras förmåga att slå bollen med en snabb sving. Stå i vadd bur med en hink bollar och aska block. Coachen står åt sidan, och när du tar din hållning om två fötter från aska block, kommer han att studsa bollen till dig av blocket. Eftersom det studsar i träffzonen, du tar en gunga på bollen och försöka att köra den i mitten. Denna borr hjälper till att utveckla snabba händer och snabba reaktioner för softball torped.

Inomhus Bunting Drill

Bunting är en stor del av konkurrenskraftiga softball. Spel är ofta låga poäng, och en kör sent i spelet kan betyda skillnaden mellan att binda spelet eller ta ledningen. Eftersom så många spel beslutas med 1-0, 2-1 eller 3-2 poäng, spelarna måste veta hur man bunt för träffar och hur man offra bunt. Har varje spelare ta bunting praxis i gymmet. Fastställa en gummicirkel 15 fot från hemmet platta på tredje bas sidan och en annan gummi cirkel med 15 fot från hemmet plattan på den första-bassidan. Varje spelare får sex bunt försök. Om bunt landar i cirkel, Bunter får fem poäng. Om bunt färdas genom cirkeln, blir bunter en punkt. Om bunt missar cirkeln, torped får inga poäng. Spelaren som slutar med flest poäng vinner borren.