XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När du tar några mediciner, kan biverkningar vara ett problem. Biverkningar är oavsiktliga konsekvenser av att ta medicin. Biverkningar är också listan över obekväma saker läses av berättaren under TV-reklam för specifika läkemedel med hög hastighet.

medicinering Effekter

Allt ett piller gör att du är en bieffekt. Medicinering forskning handlar om att hitta ett piller eller behandling med en effekt som hjälper oavsett sjukdom eller ett tillstånd som du har. En effekt av antihistaminer är att de torkar upp din sinus passager. Det är en bra sak, därför denna effekt blir den främsta orsaken till att ge medicinen. Andra effekter av antihistaminer, till exempel, inkluderar nervositet, muntorrhet och dåsighet. Eftersom dessa inte är önskvärda, är de "sidoeffekter".

etikett~~POS=TRUNC varningar

Alla läkemedel, oavsett om over-the-counter eller receptbelagda, kommer med etikett varningar eller skär med biverkningar som anges. När du tar mediciner, alltid läsa dessa varningar om biverkningar så att du kan känna igen symptom om de inträffar.

När till Avbryt

Vissa biverkningar är acceptabel, andra inte. Vissa biverkningar störa andra mediciner för mer allvarliga tillstånd. Mediciner som orsakar hjärtat att ras kan vara skadlig för personer som använder hjärtmediciner eller som har hjärt-kärlproblem eller högt blodtryck.

När inte starta

Medicinering varningar beskriver även andra läkemedel som inte bör används på samma gång. Läkare och apotekare är den första raden i förebyggande för att hålla dig från att ta mediciner som inte bör kombineras. Misstag halkar efter, dock så kontrollera etikettvarningar innan en ny medicin, och med en over-the-counter medicinering.

fråga först

Felmedicinering görs ofta. År 2004, nästan en kvarts miljon amerikaner dog till följd av fel, överdoser, biverkningar och reaktioner på läkemedel. Om du läsa etiketten och något verkar fel, fråga först innan du tar det piller!