XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kosttillskott för barn med ångest och depression


Ångest och depression hos barn och tonåringar kan orsakas av genetik, näringsbrist, allergier mot livsmedel och andra ämnen, underliggande medicinska sjukdomar och stressande livshändelser. Mer än någonsin tidigare i historien, är barn som uppvisar depression och ångest. Som livsstil blev långsamt mer hektiskt, och måltiderna blev mindre näringsrik, en kraftig ökning av psykisk ohälsa förekom bland USA: s ungdom. Anslutningen till kosten bör beaktas.

Rollen av Kosttillskott

Depression och ångest kan kopplas till näringsbrist i alla B-vitaminer, inklusive B1, B2, B3 (niacin), B5 (Pantotensyra), B6, B12 och folsyra. Dessutom har låga halter av järn varit kopplade till depression och ångest, som har låga nivåer av omega-3 fettsyror (som finns i fisk) och linfröolja. Tar kosttillskott kan hjälpa till att återställa dessa balanser.

specifika Kosttillskott

Börja med att komplettera ditt barns kost med extra B-vitaminer under överinseende av en vårdgivare. Dessa särskilda tillskott utsöndras i urinen, så det finns nästan ingen chans att överdosering. Vänta flera veckor för att se om det finns någon förbättring i depression och ångest. Nästa införa linfröolja kapslar i ditt barns kost. Detta kommer att ge essentiella fettsyror som kallas omega-3, omega-6: or och omega-9: or. Dessa feta oljor avsåg att underlätta för att lindra ångest och depression.

Växtbaserade kosttillskott och eteriska oljor

Det finns flera egna blandningar av närings och naturläkemedel kosttillskott som kan vara till nytta för att hjälpa barn med ångest och depression. Naturläkemedel som johannesört, kava kava, frossört och passionsblomma har använts i århundraden för ångest och depression. Aromaterapi och de gynnsamma effekterna av eteriska oljor har också varit en beprövad lösning. Några av de mest effektiva eteriska oljor för depression och ångest inkluderar lavendel, bergamott, geranium, cypress och rökelse. Dessa eteriska oljor kan kombineras med en transportör olja, såsom olivolja eller druvkärneolja, och appliceras direkt på huden. De kan också släppas på små bitar av tyg och andas in eller läggas till badet för att lugna aromterapi fördelar.

Betydelse och effekter

Naturläkemedel och kosttillskott kan hjälpa till att lindra ångest och depression hos barn vid relativt låg kostnad. De flesta kost och örtmediciner är rimligt prissatta och lätt att komma åt på alla apotek, super mitten eller lokala hälsokostaffär. Rätt kost och rätt balans av vitaminer och mineraler, hjälper kroppen att reglera humör och producerar tillräckliga mängder av kemiska budbärare i hjärnan som kallas neurotransmittorer.

Försiktighet

Naturläkemedel kosttillskott för ångest och depression är inte övervakas av Food and Drug Administration. Det rekommenderas inte att du använder dem för små barn eftersom koncentrationer av de aktiva beståndsdelarna kan variera från produkt till produkt. Vissa växtbaserade kosttillskott som har hjälpt vuxna med depression och ångest inkluderar Amoryn och Seronex. De har inte testats på, och inte heller godkänd för användning på barn. Alltid rådfråga din läkare innan utöka ditt barns kost med närings eller naturmedel.