XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Få biljetter till de flesta NBA ordinarie säsong spel kan bli dyrt och en bristvara. Men NBA försäsongen spel kostar mindre och är ett utmärkt tillfälle att se några av de upp och kommande NBA-spelare får en chans att spela. Den kraft det tar att få dessa NBA försäsongen biljetter är väl värt att se några av de största idrottare på planeten personligen.

Instruktioner

1 Markera dag för offentliggörande av försäsongen schema på din kalender så fort som möjligt. Försäsongen biljetter ofta först till kvarn och om du känner till datumet för schemat Meddelandet kan du vara den första i raden för biljetter. Releasedatum vanligt tillkännagivandet är i den senare delen av september i de flesta säsonger.

2 Besök enskilt team webbplats för att köpa NBA försäsongen biljetter. Eftersom biljett agenter tenderar att ta ett stort antal av dessa biljetter kan du behöva hitta dem genom en lokal eller nationell biljett mäklare. Se avsnittet resurser för mer information.

3 Ring den lokala försäljaren dagen för försäsongen schema tillkännagivande. Vissa lag kommer att hålla ett visst antal försäsongen biljetter för att göra dem tillgängliga på det lokala laget biljettkassan. Du kommer att behöva ringa eller besöka arenan biljettkontor av NBA-laget i ditt område för att köpa dessa försäsongen biljetter personligen.

4 Köp ett årskort paket från den lokala NBA-laget. Uppenbarligen är detta den mest kostsamma sättet att köpa försäsongen biljetter, men säsongen biljett innehavare har tillgång till ett visst antal försäsongen biljetter, utöver sina ordinarie säsongbiljetter.