XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De flesta tältvagnar är olika från båt eller redskapsvagnar av att ramen av släpvagnen inte exponeras, men täcks över med plywood, glasfiber eller aluminium. Som sådan, om det av någon anledning behöver trailern höjas, att man sätter in en domkraft under släpet någon gammal plats är sannolikt kan skada det täckande och skulle vara farligt för någon som arbetar under släpvagnen. Följ dessa steg för att lyfta en släpvagn på ett säkert sätt.

Instruktioner

lyftförfarandet

1 Park trailer på en nivå område. En stenlagd, nivå område är bättre.

2 Placera ett hjulstopp mot den främre och bakre delen av varje däck för att förhindra att trailern från att rulla.

3 Koppla trailern från dragfordonet.

4 Ställ in domkraften under ett hörn av släpvagnen. Om på trottoar, kan basen av jacket vara på en trottoar. Om på grus eller jord, plats åtminstone en av de 15-tums plankor under domkraften för att hålla basen från att sjunka ner i marken.

5 Pile tillräckligt 15-tums plankor under domkraften, med domkraften i fullt nedfällt läge, för att höja upp på uttaget till inom 2 inches av bottnen av släpvagnen.

6 Placera tre fot lång planka på en 45-graders vinkel i hörnet av trailern så några inches av styrelsen sträcker ut förbi sidan av släpvagnen och förbi framsidan, om att arbeta på en främre hörnet, eller bak om arbetar på en bakre hörn.

7 Manövrera domkraften läge så när den sträcker sig, kommer det att driva upp mot 3-fots planka i centrum, nära dess mittpunkt.

8 Arbeta i handtaget på uttaget tills släpet lifts tillräckligt hög för att infoga jack ställning under diagonalt placerade, 3-fots planka.

9 Placera domkraften stå så nära till uttaget som möjligt sedan sänka domkraften för att överföra vikten på ställningen.

10 Ta bort jack och 15-tums plankor och flytta till den andra sidan av släpvagnen. Om du startade till vänster bak, gå till höger bak. Om du började på det främre högra hörnet, flyttar till det främre vänstra hörnet.

11 Upprepa steg 4 till 9 sedan flytta till ett av hörnen på den motsatta änden av släpvagnen, upprepa steg 4-9 där, sedan flytta till sista kurvan och upprepa steg 4-9 en gång till.

12 Bestäm om släpvagnen är tillräckligt hög för att kunna få stöd av den att göra det behövs arbete. Om inte, tillsätt 2 ytterligare 15-tums plankor under domkraften än du använde första gång på gång, att gå hörn hörn till hörn, jack trailern några inches högre, justera varje jack stå upp några inches sedan ersätta den. Fortsätt lyft, justera stödfoten flyttar till nästa hörn, lägga till fler plankor under domkraften, höja varje hörn i tur och ordning tills släpet är tillräckligt hög för att arbeta under.

Tips

  • En manuell sax eller typ fordons jack kommer att fungera, men en hydraulisk domkraften blir snabbare och enklare.
  • Trailern, med stöd av jack står i varje hörn, bör vara ganska stabil. Men ju högre läktaren sätts, desto mindre stabil trailern så inte över Elevate.