XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En stor tennisspelare vet hur man slår en Top Spin lob. Det är en unik chans som kommer att hålla den andra spelaren i mörker om var dina bilder kommer att landa. Håll din motståndare vakt genom att konsekvent slå volleys och sedan kasta in några Top Spin lobs. Men detta är en utmanande skott. Din motståndare kan skicka en felaktig Top Spin LOB direkt tillbaka till dig snabbt.

Instruktioner

1 Dölja ditt skott genom att få direkt bakom bollen så att det ser ut som om du kommer att försöka en vanlig passerar skott.

2 Håll racket så att ansiktet är vinklad mot himlen. Detta sätter din boll på vägen mot större höjd. Bra höjd är en avgörande ingrediens i rätt Top Spin lob.

3 Slå bollen på strängarna, men så nära den övre kanten av racketen som möjligt. Detta kan känna sig obekväma i början, men det kommer att få du brukade det vertikala svepet du vill. Du måste slå bollen hårt för att få upp den högt.

4 Sikta din chans att slå bollen så nära baslinjen som möjligt.

5 Förbered dig på att spendera en hel del tid att öva toppen spin lob genom att ha din partner slog forehand skott för dig. Den övre spin LOB är en av de svåraste skott i tennis, men också en av de farligaste motståndarna.

Tips

  • Du måste slå bollen högt för att undvika att ge din motståndare en enkel överliggande avkastning.
  • Det är lätt att slå huvudet när du tränar toppen spin lob. Håll racket klara av huvudet.
  • Den övre spin lob är inte bara för singlar spela. Använd den din fördel i dubbel när båda dina motståndare spelar nätet.