XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att ha en slapp midsection kan förringa ens dina bästa kroppsliga attribut. Vistas i kontroll över din midja och höfter kräver övningar som koncentrerar sig på dessa områden. Lägga till några av följande övningar till din träning rutin att fokusera på dessa problemområden.

Abdominal- och midja-Fokuserad övningar

Fladder sparkar kan hjälpa dig att utöva din höft flexor musklerna samt lägre abs och midja. Du kan göra denna övning genom att lägga med ryggen på golvet, armarna utsträckta med händerna under nedre delen av ryggen eller skinkan för stöd. Sträcka på benen rakt ut, höja dem från golvet och alternativa sparka fötterna så att högre hälen inte är högre än en fot från marken och lägre hälen är lägre än tre inches från marken. Håll benen raka, bara böja på höfterna.

Vanliga övningar såsom sit-ups, crunches, tvär crunches och cyklar bör också roteras i din träning för att rikta din midja och höfter.

Obliques- och Hip-Fokuserad övningar

En annan övning som kommer att rikta din midja och höfter står sneda reflexioner. Dessa kan göras genom att hålla skivstänger i båda händerna och böjer överkroppen till alternerande sidor något i midjan.

Andra övningar inkluderar benlyft, sida crunches och sido benlyft. Dessa övningar kommer att hjälpa dig att fokusera motstånd på sned, höft och nedre magmusklerna. Du kan också använda fotled vikter eller band motstånd för att lägga till svårigheter för utövandet rörelsen och ytterligare utmana dina muskler.

Kroppsvikt knäböj kan hjälpa dig att öka styrkan i din kärna muskler, lår och höfter. Håll ryggen rak när du utför knäböj eller placera den mot en vägg för stöd. Se till att dina knän inte korsar framsidan av tårna när knä.

Andra användbara övningar

Brandpost övningar tonen dina höfter, skinkan och sneda muskler. Ner på händer och knän, hålla ryggen rak. Lyfta ett ben ut åt sidan, att hålla den böjda i 90 graders vinkel vid knäet, så att den inre låret av den lyfta benet är parallell med marken. Återgå benet till utgångsläget på alla fyra. Växla ben att utföra repetitioner på den andra sidan.

Sido steg-ups kräver ett steg låda eller träningsbänk. Börja med att stå bredvid din steg utrustning med fötterna parallellt med lådan. Använd benet närmast bänken att kliva upp på bänken. Lås ut benet för att stega upp på knäet. Efter detta steg tillbaka på golvet med hjälp av dinglande fot för att fånga dig för stöd följt av steg benet. Denna övning kan göras medan du koppling skivstänger i båda händerna för extra svårigheter.

se resultat

Att banta och tona midjan och höfterna, kombinera de tidigare nämnda anaeroba övningar med hjärt eller aerob träning. Regelbundna 30-minuters intervall aerob träning 2-4 gånger i veckan kommer att hjälpa dig att se resultatet av ditt arbete. Dessa övningar orsaka att kroppen att bränna fett som energi, vilket i sin tur stimulerar viktminskning. När viktminskning uppnås kan du se muskeltonus bättre. Införliva tävlar, gå eller cykla i midjan och höft rutin.