XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

10 enkla steg för att förlora 10 pund


Människor som har förlorat en betydande vikt kan slå en platå och har en svårare tid att komma till sin målvikt. Detta kan bero på en ökning av muskelmassa, vilket är tyngre än fett. En annan vanlig orsak är att efter en längre period av disciplin, att lusten ge efter för frestelsen är starkare. Oavsett om du är i denna situation eller om du bara vill förlora 10 pounds, kan du följa några enkla steg för att minska din vikt utan att försöka alltför hårt.

Ät frukost varje dag

En hälsosam, näringsrik frukost är den viktigaste måltiden på dagen. Äta något hälsosamt, såsom havregryn eller hela korn av spannmål med lättmjölk eller lättmjölk. Detta håller din ämnesomsättning stadig. Om du undviker frukosten, du är mer benägna att äta för mycket senare under dagen.

Konsumera sex små måltider dagligen

Ät frukost, lunch, middag och tre små mellanmål med jämna mellanrum på cirka tre timmar vardera. Detta håller din ämnesomsättning stadig och håller du dig full hela dagen. Håll dig till hälsosamma val såsom grönsaker, frukt och fullkornsprodukter, som alla innehåller mycket fibrer. Begränsa din konsumtion av kött.

Begränsa konsumtionen av socker

Titta på vad du äter. Sänk din förbrukning av söta livsmedel och drycker såsom godis, pop, bakverk, glass och juice. Fruktjuice har naturlig sockerhalt och det är bättre att konsumera hela frukten att öka ditt intag av fiber. Överväga att ersätta socker med ett lågt kaloriinnehåll sötningsmedel.

Begränsa konsumtionen av fett

För att minska ditt intag av fett, undvika stekt eller sauterade livsmedel. Äta grillad, stekt eller kokt mat istället. Begränsa mängden dressing du lägger till i din sallad.

Ät en sallad eller soppa före lunch och middag

Starta din lunch eller middag med en sallad eller soppa. Du kommer inte att vara så hungrig när du börjar äta den viktigaste måltiden och du kommer att ha mindre portioner. Ät dina måltider i mindre plattor. Ät långsamt och sluta när du inte längre känna sig hungrig. Börja med små portioner och försöka undvika andra portioner.

Gör styrketräning

Styrketräning, styrketräning eller styrketräning är bra sätt att bygga muskelmassa och bränna kalorier. Med en ökning av muskelmassa, din kroppens ämnesomsättning ökar och du förlorar mer i vikt gradvis.

Öka intensiteten i din träning

När du ökar din kondition nivåer, måste du öka intensiteten i träning också. Som din ämnesomsättning ökar, behöver din kropp en mer utmanande rutin att framgångsrikt bränna kalorier.

konsumerar Protein

Protein är en viktig del av en hälsosam kost. Det förbättrar ämnesomsättning och hjälper till att mätta hunger. Vissa friska proteinkällor är äggvitor och magert kött.

Vara fokuserad och söka stöd

Behåll ditt fokus på ditt mål och kontrollera din vikt regelbundet. Söka stöd hos vänner och familj. Det är också en stor hjälp om du har en viktminskning partner eller kompis.

Drick mycket vatten

Dricksvatten är viktigt eftersom det spolar ut gifter från systemet, håller du inte blir uttorkad och även hjälper till att lindra hunger. Dricka minst åtta koppar vatten på en daglig basis.