XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

avverknings Jordgubbar

Jordgubbar skördas ungefär en månad efter den första sommaren visas på jordgubbsplantor. Varje anläggning kan skördas upp till tre gånger i veckan under skördesäsongen. Vid tidpunkten för skörd, bör jordgubbar vara på topp mognad. Jordgubbar är en mycket ömtåliga frukter och från det ögonblick jordgubbar separeras från anläggningen, det finns ett litet fönster av tid för dem att hanteras och tas till butikerna. Omedelbart efter upptagningen skall jordgubbar vara rusade till en kylande hus för att börja en kylningsprocess för att minska jordgubbarna "temperaturen till 34 grader C.

kylning Houses

När jordgubbarna anländer till den kylande kammaren, placeras de i en stor, förkyld lagerlokal. Fans ständigt flytta kall luft för att minska temperaturen på jordgubbar till 34 grader F. Beroende på storleken av verksamheten, kan speciella termometrar och maskiner användas för att säkerställa jämn fördelning av kall luft genom lastpallar av jordgubbar. Kylprocessen varierar beroende på temperaturen av jordgubbarna när de når kylning huset. När temperaturen når 34 grader F, är jordgubbarna flyttas från kyla huset till håller rum där temperaturen är en konstant 33-34 grader F. Jordgubbar vistelse i anläggningen rum tills de är redo att släppas ut i kylda lastbilar och fördes till marknader och återförsäljare.

kylda lastbilar

Kylda lastbilar är nödvändiga för att upprätthålla en konstant temperatur på 33 till 34 grader F för jordgubbarna medan väg till marknaderna och detaljhandelskedjor. Jordgubbar plockas och lastas på de kylda lastbilar inom 24 timmar. För längre perioder av resor, koldioxidgas, härledda från torris, används för att kontrollera miljön under transporten. Koldioxiden minskar organismer som initierar den avklingande processen och förlänger livslängden av frukten genom att sakta dess respirationshastigheten. Om för mycket koldioxid används, kan frukterna "smak förändras.

Färska är bäst

Eftersom jordgubbar är mycket ömtåliga, varierar deras förbruknings liv från 5 till 7 dagar från det att de plockades. När du handlar för jordgubbar, leta efter dem som är röd i färgen och har en naturlig lyster och grönt, friska stjälkar. Förvara jordgubbar i kylskåp tills den ska ätas. Använd inom 2 dagar och tvätta dem innan du äter. För färska jordgubbar, köpa direkt från en lokal odlare.