XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Träning på en daglig basis eller att idrotta kan ta en vägtull på lederna. Den åldrande kroppen bidrar också till stelhet i knän, armbågar och axlar. Att genomföra ett par bodybuilding övningar i din träning, men kan hjälpa till att lindra ledvärk.

Övningar för hand, armbåge och axellederna

Kabel rader och en arm rader kan hjälpa till att bygga muskler som omger axelleden och stärker dina armar, axlar och armbågsleder. Alla lederna i armen används för att utföra denna övning, vilket möjliggör ett komplett utbud av rörelse, vilket i sin tur gör det möjligt för armarna att röra sig naturligt och ger lindring för stela eller inflammerade leder. Med hjälp av en lätt motstånd i din vikt val rekommenderas när du har ledvärk.

Motion för höft, knä och fotleder

Enbenta knäböj inte bara bidra till att öka rörligheten i knäna, men de förbättrar den totala styrkan av de övre benmusklerna och vrister också. Detta ben motion kan fungera som en uppvärmning till en träning rutin eller som rutinen själv. Det beror helt på din komfort nivå. Knäböj imitera en sittande ställning, så höft- och knäleder kommer att gynnas av denna övning.

Utför denna övning på en plan bänk. Face bänken från en sidledes vinkel och placera en fot på bänken. Ryggen ska vara rak med armarna på din sida. Sakta försöker öka med endast benet som redan är placerad på bänken. Målet är att placera båda fötterna på bänken.

Uppmärksamma att balansera när du utför denna övning. Om du känner att du behöver lite hjälp, rekrytera en partner eller försöka placera bänken mot en vägg och använda väggen för extra stöd. Du kan balansera kroppen genom att hålla armarna ut framför dig. När du har placerat båda fötterna ovanpå bänken, långsamt sänka dig tillbaka till golvet med samma ben du började med. Du bör utföra minst 10 repetitioner av övningen, i tre uppsättningar för varje ben. Knäna ska bli starkare som du framsteg med det här träningspasset rutin.

Efter träningen Stretching

Stretchövningar används normalt efter en tung lyft träning för att lossa och slappna av musklerna efter lyft. De innebär att hålla en sträckt läge för cirka 15 sekunder eller så och sedan släppa sträckan. Dessa övningar tjänar ett dubbelt syfte, lindra trycket på handen och fotleder och hjälpa minimera eventuella smärta och inflammation medan du stärker och konditionering. Bäcken och ländryggen områden kan också dra nytta av motstånd stretching. Kombinerat med enbenta knäböj och raden övningar, utför en sträck träningspass regim tre gånger i veckan kommer att hjälpa till att lindra din ledvärk och öka ditt totala rörlighet.