XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vilka är fördelarna med vitamin K7?

K-vitamin är ett fettlösligt vitamin som kroppen använder men inte lagra. Den är ansvarig för hemostas, den process som orsakar blod att koagulera, och benbildning. Den besitter även antioxidanter och anti-inflammatoriska egenskaper. Vitamin K7 är en form av vitamin K som finns i japansk fermenterad mat, natto, och i tillägg. Kosttillskott är inte regleras av Food and Drug Administration och är bara så bra som tillverkaren. Alltid rådfråga din läkare eller vårdgivare innan du tar något kosttillskott.

osteoporos Behandling

Vitamin K hjälper absorptionen av kalcium i ben. K-vitaminbrist kan vara associerad med utveckling av osteoporos. En studie av M. Stevenson et al, publicerad i 2009 frågan om "Health Technology Assessment" vid University of Sheffield, Sektionen för hälsa och relaterad forskning, Storbritannien. studerade det dagliga intaget av vitamin K hos äldre kvinnor i Japan och Storbritannien. Postmenopausala japanska kvinnor i östra Japan har en högre nivå av vitamin K7 än kvinnor i västra Japan eller på engelska kvinnor. Den största skillnaden i kosten är natto, en traditionell japansk mat populärt i östra Japan. Östra japanska kvinnor har fyra gånger nivåerna av vitamin K7 än de andra grupperna och deras förekomst av höftfrakturer är lägre.

Antioxidanter

De antioxidativa egenskaper av vitamin K7 hjälp skyddar celler inklusive hjärnceller, konstaterar dr Alan S. Peterson, Associate Director, familj och samhälle medicin vid Walter L. Aument Family Health Center i en artikel publicerad i "The Journal of Lancaster General Hospital." K-vitamin är viktigt i cellulära funktioner såsom celladhesion, celltillväxt och skydd mot celldöd, enligt Linus Pauling Institute vid Oregon State University. Vitamin K7 finns i gröna bladgrönsaker som broccoli, sallad och i natto.

Blodkoagulering

Vitamin K7 är en viktig del av blodets förmåga att koagulera. Kroppens förmåga att stoppa blödning genom koagelbildning är viktigt för att förhindra okontrollerad blödning och död. Vitamin K7 är en av de sju K-beroende koagulationsfaktorer som möjliggör kalciumbindande.

Personer som löper risk för blodpropp, som kan resa till hjärtat eller hjärnan leder till stroke eller hjärtinfarkt, kan ta antikoagulantia. Vitamin K7 kan störa dessa läkemedel. Innan eventuella tillägg, konsultera din vårdgivare, särskilt om du tar några mediciner.