XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur ansöker jag om VA Fördelar i Houston, Texas?


Ett antal förmåner och tjänster är tillgängliga för United States veteraner och deras familjer. Dessa fördelar tillhandahålls av Förenta staternas Department of Veterans Affairs och regionala avdelningar av Veterans Affairs. För invånarna i Houston, Texas, är den lokala kontakten Houston regionala kontor på 6900 Almeda Road. Även om du kan ansöka om förmåner på din regionkontor, är processen att ansöka om veteraner förmåner samma landet.

Instruktioner

applicering Online

1 Navigera till VONAPP eller Veterans Online ansökan, hemsida och klicka på "Starta VONAPP."

2 Fyll VA Form 21-526 och skicka online. För detta behöver du följande information: aktiv tjänst, National Guard Duty, eller Reserve Duty information, lista över militära fördelar du får och de belopp som du får; lista över funktionshinder du hävdar; information om exponering som orsakade funktionshinder du hävdar; information om din make och barn; information om din utbildning och sysselsättning historia; information om vårdhem, om du bor i ett vårdhem; och information om din inkomst och nettoförmögenhet.

3 Fyll i VA Form 28-1900. Denna form är en enkät som utvärderar ditt behov av assistans funktionshinder och yrkesinriktad rehabilitering och stöd.

4 Fyll VA Form 22-1990. För detta behöver du följande information: aktiv tjänst, National Guard Duty, eller Reserve Duty information, Information förmåner berättigande och Selected Reserve information.

5 Skriv ut kopior av alla formulär som du fyller ut så att du kommer att ha back-up dokumentation.

6 Mail i alla stödformer och dokumentation, som varierar beroende på din situation och som gynnar du försöker göra anspråk på.

Applicera på Houston regionkontor

7 Gå till Houston regionkontor. Här kommer de att hjälpa dig att förmånerna ansökningsprocessen.

United States Department of Veterans Affairs

Houston regionkontor

6900 Almeda Road

Houston, TX 77030

713-794-3663

8 Fyll i de tre VA formulär. Anställda kan hjälpa dig med alla frågor du kan ha i ansökningsprocessen. De kan också hjälpa dig petition för att få förmåner som du känner att du har rätt till om du av någon anledning nekas dem.

9 Ge Houston kontor med alla verifikationer.