XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur Cook Bacon-Wrapped Sirloin biffar

Medan de verkar vara kulinariska mästerverk som kräver professionell kock utbildning, bacon-inslaget sirloins är faktiskt relativt enkelt att förbereda. Hemkockar behöver bara behöver lite tålamod och en tillförlitlig tång för att få igenom brännande processen. Följ några enkla steg för att imponera på din familj eller gäster med en dekadent biff middag.

Steg 1

Hur Cook Bacon-Wrapped Sirloin biffar

Ta bort bringan biffar ur förpackningen och placera dem på en ren platta några inches från varandra. Säsong topparna av biffar med havssalt, nyligen spruckna peppar och alla kryddor och örter du tycker om. Vänd biffarna och upprepa på andra sidan.

Steg 2

Hur Cook Bacon-Wrapped Sirloin biffar

Täck ditt köksbänk med flera ark plastfolie, med tejp för att hålla dem på plats vid behov. Placera ett par tandpetare, åtminstone en för varje biff, i närheten av din arbetsplats.

steg 3

Hur Cook Bacon-Wrapped Sirloin biffar

Sprid ut en remsa av tunn bacon för varje utskuren biff. Lämnar flera inches utrymme mellan varje remsa, så att du har tillräckligt med utrymme att slå.

steg 4

Hur Cook Bacon-Wrapped Sirloin biffar

Placera en ryggbiff på sin sida längs en remsa av bacon, rulla den tills alla kanter är omringade. Säkra lösa änden av bacon med en tandpetare, särskild uppmärksamhet att inte driva det för långt i. Upprepa denna process med varje ryggbiff.

steg 5

Hur Cook Bacon-Wrapped Sirloin biffar

Förvärm ugnen till en måttligt hög temperatur av ca 400 till 450 grader Fahrenheit. Placera en stor ugn säker rostfritt stål eller gjutjärn stekpanna på spisen och ställ in temperaturen på en medelhög värme.

steg 6

Hur Cook Bacon-Wrapped Sirloin biffar

Tillsätt ca en matsked smör och duggregn av olivolja till din panna tills botten är jämnt belagda.

steg 7

Hur Cook Bacon-Wrapped Sirloin biffar

Lyft varje bacon-inslaget ryggbiff försiktigt med tången genom att ta tag i toppen och botten - de områden som inte är förpackade i bacon. Lägg varje stek lägenhet i het panna med några inches i mellan för att möjliggöra jämn tillagning.

steg 8

Hur Cook Bacon-Wrapped Sirloin biffar

Låt biffar bryn i ungefär en minut eller tills du märker en jämn gyllenbrun färg. Vänd biffarna över att bryna den andra sidan.

steg 9

Hur Cook Bacon-Wrapped Sirloin biffar

Stänga av spisen och ta bort pannan från brännaren. Öppna ugnsluckan och placera hela pannan i ugnen på en mellanställning. Låt din biffar är klar matlagning i ugnen i sju till tio minuter för att uppnå medel sällsynta doneness, eller längre om du föredrar en mer well-done biff.

varningar

 • Kontrollera dina biffar med en stektermometer före servering. USDA livsmedelssäkerhet och Inspection Service föreslår matlagning allt nötkött och fläsk rätter till 145 grader Fahrenheit för att förhindra risken för att utveckla en livsmedelsburna sjukdomar.
 • Tvätta alltid händerna noggrant efter hantering av rått kött. Vidröra en annan mat eller ren yta efter hantering av rått kött leder till korskontaminering och en ökad risk för livsmedelsburna sjukdomar.

tips

 • Om du gillar din biffar mer well-done och föredrar krispiga bacon, bryn bacon-inslaget sidorna av biffar i stekpannan innan du placerar dem i ugnen. Du kan behöva hålla upp dem med dina tång som de sear.

Saker du behöver

 • bringan biffar
 • Havssalt, knäckt peppar, kryddor eller örter, som tillval
 • Plastfolie
 • baconremsor
 • tandpetare
 • Stekpanna
 • Smör och olivolja
 • Tång