XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Icke-narkotiska smärtlindring för nervskada innebär behandlingar som sträcker sig från dem som kan göras i bekvämligheten av ditt hem som förut gå till en läkare kontor för naturläkemedel. Alla behandlingar bygger på det faktum att du kommer att hjälpa kroppen att läka sig själv naturligt.

aromaterapi

Använd eteriska oljor. Eteriska oljor kan användas för att ge lokalbedövningsmedel effekter, att etablera smärtlindring och för att skapa en räknare irriterande stimulans, säger Rik Life Essentials. De kan också ge icke-narkotiska smärtlindring för nervskada genom att skapa en känsla av svalka eller värme.

Använda kryddnejlika. Denna eterisk olja ger en omedelbar bedövande på nerverna. Den kan tillämpas på alla drabbade smärtområdet lokalt (sätta på 3 till 5 droppar). Eller, för kronisk smärtlindring, kan du använda det dagligen. Applicera tre till fem droppar till den enda av foten, och det kommer att förhindra smärta i någon del av kroppen, säger Rik Life Essentials.

Använd jättenattljusolja, Alpha liponsyra (ALA) och / eller tranbär fröolja. Dessa eteriska oljor skydda och regenerera nervbeläggningar.

Använd ylang ylang och blå renfana att lugna nerverna. Eterisk olja kallas Helichrysum kan också användas som icke-narkotiska smärtlindring för nervskador eftersom det regenererar och stärker nerverna.

Akupunktur

Få akupunktur. Akupunktur är en icke-narkotiskt smärtstillande för nervskada som hjälper till att balansera kroppen. Det fungerar på kroppens meridian punkter, och enligt sheridanhill.com, behandlar effektivt svagheter i kroppen.

Hälsosam livsstil

Utveckla hälsosamma vanor. Detta inkluderar att få mer fysisk aktivitet. Någon form av motion kan förbättra muskelstyrka och minska kramper, som leder till smärtlindring för nervskada. Att äta en balanserad kost är viktigt eftersom det hjälper till att korrigera vitaminbrist. Att upprätthålla en optimal vikt spelar en viktig roll för att minska din smärta från nervskada, uppger National Institute of neurologiska sjukdomar och stroke.

Hälsosamma livsstilsförändringar uppmuntra ofta nervregeneration.

Saker att undvika

Undvika vissa poster som är kända för att öka nervskada. Dessa poster, så kallade excitotoxins, innefattar tillsatser som MSG, sojaprotein extrakt och hydrolyserat protein.

Undvik konstgjorda sötningsmedel. Splenda (sukralos), acesulfamkalium och NutraSweet (aspartam) har alla visat sig förvärra nervskada och dess förestående smärta.

Undvika exponering för gifter. Gifter kan hittas i din mat, vatten, utomhus och inomhusluften och din totala miljön. Minska din exponering för gifter kan leda till minskad smärtlindring för nervskada, enligt National Institute of neurologiska sjukdomar och stroke.

Undvika eller begränsa alkohol. Alkohol minskar dina hämningar och minskar både känslomässiga och fysiska effekterna av perifer neuropati.

Undvika tobak. Om du röker, sluta. Detta är särskilt viktigt eftersom rökning är känd för bromsande blodkärlen som försörjer näringsämnen till dina perifera nerver. Detta är hur nervskada förvärras.