XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

akrobatiska övningar


Akrobatiska övningar är hela kroppen uthållighet träning som hjälper dig att uppnå kondition. Akrobatik öka din fysiska och mentala styrka, koordination, flexibilitet och smidighet. Enligt CNN hälsa, akrobatiska pass är tillgängliga och populära på grund av deras minimikrav utrustning. Du behöver bara en vadderad plan yta, upphängd barer och ringar. På grund av sin popularitet, har akrobatiska rutiner ändrats i olympiska discipliner som konstsim och dykning, gymnastik, skridskoåkning och trampolin.

flips

akrobatiska övningar

En back flip är en av de populära vänder varianter.

Flips är adoptable akrobat rutiner som gör att du kan bedöma din antenn medvetenhet. Övningarna är integrerade i de flesta fritids, extrema och pro sport inklusive surfing, cykling, rullskridskor, snowboard, kampsport, cheerleading, acro dans och skateboard. Utgå från en stående eller stationärt läge, hoppar i luften och rotera kroppen åtminstone en gång samtidigt i luften. Sträva efter att landa på fötterna efter en flip. Din kropp rotation avgör vilken typ av akrobatiska luckan. Populära varianter av flips är den bakre luckan och den främre luckan.

montrar

Står variationer ofta anpassas freestyle ACRO dans rutiner. Headstands och handstands kräver att du förlänga benen i luften och samtidigt hålla din torso rak; bara toppen av huvudet eller handflatan beröra marken. Gör handstående eller huvudstående rutin mer intensiv genom att svänga från sida till sida eller framifrån och bakåt med hjälp av benen medan de fortfarande svävande i luften. Inverterad kroppsposition i bestånd stärker överkroppen och kärna.

gungor

Svängningar är njutbara akrobatiska övningar på grund av deras rytmiska cirkulära eller halvcirkelformade rörelser. Utför swing rutiner som använder suspenderade barer eller ringar. Förstå en bar eller ring och avbryta själv vertikalt från marken. Kasta benen framåt för att skapa ett uppsving. Din kroppsvikt kraft kommer att agera nedåt för att generera en medurs nedgången. Upprepa rörelse och tillåter drivkraft att bygga. Swing träning öka överkroppen styrka. Coachesinfo.com rekommenderar att du hålla kroppen rak under nedgången att öka vridmomentet.

Säkerhetsöverväganden och tips

Flexibilitet är nödvändig för att utföra en framgångsrik akrobat träningspass. Upprätta din kroppstyp och dess flexibilitet gräns. Om du är en första timer, akrobatiska pass som medför flips är säkra och effektiva när genomförs på en trampolin. Detta gör att du kan förbättra din hållning, teknik och timing för landning och starter, enligt Federation of Professional Circus skolor. Träna barfota eftersom skor kommer att störa din balans genom att ändra din viktfördelning.