XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör en BMX Grind Box


För att nå toppen av BMX Freestyle världen, tar det övning, övning och mer övning. Med en grind låda på gården, det finns ingen gräns för den tid du kan spendera honing din hantverk. När du lär dig att skapa din första grind rutan kommer du att ha grundläggande kunskaper och know-how för att skapa högre dem som dina förmågor växa, både på och utanför din BMX cykel. Denna enkla grind ruta kommer att ge dig timmar av underhållning och utrymme att växa när du tränar nya trick.

Instruktioner

1 Skär 4x8 plywood i tre sektioner: en bit 2x8 och två stycken 1x8. Skär fem 2x4 bitar av virke till arton stycken som är 22 1/2-inches lång.

2 Lägga 2x8 bit plywood platt på marken. Häll en generös linje av trälim ovanpå plywooden längs var och en av de åtta-fots sidor, 1/2 tum från kanten. Står de två delarna av 1x8 plywood vinkelrätt längs kanterna, direkt i trälim. Lägg en sträng trälim längs båda sidor där bitar av plywood möts. Låt träet limmet torka (tid är baserad på den typ av lim du använder). Om du behöver spänna sidorna (så att de inte välter när limmet torkar), kan du placera basen bredvid en vägg och limma sidorna en i taget.

3 Placera en sektion av 2x4 (stående på 2-tums kant) vid slutet av den 2x8 bit plywood, i mellan de två upprättstående stycken av plywood. Med hjälp av en liten borr, borra två starter hål genom sido plywood bitar direkt i vardera änden av 2x4, anslut sedan bitarna med två träskruvar per sida. Upprepa proceduren med ytterligare åtta 2x4 bitar, placera dem alla fots längs stor bit av plywood, slutar med den sista i den motsatta änden.

4 Vänd lådan över helt och ställ den på de smala bitar av plywood. Placera en 2x4 på marken (stående på kant), mellan ändarna av de små plywoodstyckena och upprepa träskruven processen för att fästa plywood till 2x4. Fäst ytterligare åtta 2x4 hängslen mellan bitar av plywood en fot isär, matchar de övre hängslen.

5 Borra starter hål och skruva två träskruvar per övre stag genom topp plywood stycke, direkt in i sidorna av 2x4 hängslen. Var noga med att bädda in alla skruvar tillräckligt långt in i träet så att de inte fastnar ovanför ytan av plywood.

6 Borra sex hål i varje del av vinklade stål, tre på en plan yta och tre på den andra plana ytan. Fäst den vinklade stål till 8 fot sidor grind box med sex skruvar per vinkel. Se till att sätta in skruvarna helt för att vara i linje med den vinklade stål för att göra två släta järnvägs diabilder.

Tips

  • Lägg väderbeständig färg eller bets för att ge grind rutan mer hållbarhet och ett bättre utseende.
  • Var noga med att inte dela upp träet när du sätter skruvar, eftersom det kommer att minska stabiliteten i lådan. borra alltid start hål för att minska risken för att dela upp träet.