XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Inversion Tabell övningar

Det finns många hälsofördelar som kan uppnås med hjälp av inversion terapi. Användningen av en inversion tabell kan vara ett effektivt sätt för att behandla ryggsmärta, liksom smärta som härrör från ryggraden och strålar ut till andra delar av kroppen. Enligt en artikel av sju Hefferon, CMT, PTA, HLR, vid Healthy Back Institute, kan inversion terapi också förbättra cirkulationen, förbättra hållning, samt hjälpa till att korrigera mindre mis-justeringar av ryggraden. Som med ett träningsprogram, är det bäst att rådgöra med din läkare innan du påbörjar. Som förklaras av Sports Injury Clinic, är användningen av inversion terapi kontraindicerad hos individer med graviditet, bråck, glaukom, näthinneavlossning, konjunktivit, högt blodtryck, nyligen stroke, hjärt- eller cirkulationsrubbningar, ryggmärgsskada, cerebral skleros, svullna leder, osteoporos, oläkta frakturer, inopererade stöder användning av antikoagulantia, öroninflammation och fetma.

Beginning Inversion Motion

Börja använda inversion terapi långsamt. Spine universum råder börjar med endast 15 grader av inversion, som även vid denna vinkel din kropp kommer att känna en mild muskel stretch och fördelarna med ökad blod och lymfcirkulationen. Börja med att hålla denna position under en till två minuter, och framåt upp till fem minuter när kroppen blir kunna tolerera det.

Advancing Inversion

När din kropp börjar att anpassa sig till användningen av inversion terapi, kan du börja föra den vinkel som du inverteras. Spine universum indikerar att ryggraden börjar att dekomprimera på 60 grader av inversion. Det är vid denna punkt som trycket tas bort av kotkropparna, intervertebrala skivor och nerver som gren från ryggraden, ofta minska den smärta som orsakas av kompressionen att gravitation sätter på dessa anatomiska strukturer. Ytterligare sträckning kan också göras i den delvis omvänt läge. Du kan utföra en back förlängning sträcka genom att armarna över huvudet och försöker placera händerna platt på golvet. Sträckor bör utföras till en punkt som är bekväm och som inte orsakar smärta.

Fullständig Inversion Motion

När den är helt inverterad, är inversions tabell i en "låst" position som det vilar mot stoppstången. I detta läge kroppen är fri från bordet, vilket ger dig möjlighet att utföra olika lätta övningar. Till exempel, inverterade crunches är ett utmärkt sätt att bygga buken styrka. Placera helt enkelt händerna över bröstet, och använda magmusklerna till "crunch" eller dra upp huvudet mot tyngdkraften mot fötterna. När du har möjlighet att utföra denna rörelse lätt kan du gå vidare till fullt inverterade sit-ups, där du använder magmusklerna att böja din stam mot tyngdkraften och röra tårna.