XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Precision Nutrition System kost introducerade sin tredje version av programmet i januari 2009, enligt sin webbplats. Det är ett system med 10 näring plan guider och en kokbok som levereras till ditt hem och kostar $ 147. Målet att följa detta system är att gå ner i vikt och behålla den. Enligt precisionnutrition.com, har webbplatsen cirka 40.000 medlemmar från 87 länder. För att lyckas i Precision Nutrition System, måste du noga följa guiderna (se referenser).

guider

Enligt Precision Nutrition System webbplats, 10 guider är Framgång Guide, kost Guide, Snabbstart, Super Shake Guide, 5-Minute Meals, Individualisering Guide, Måttguide, växtbaserad kost Guide, underhållsinstruktioner och supporthandboken. Du måste läsa igenom dessa guider före och under din viktminskning plan, som de lär dig om kost och vikt underhåll och erbjuder hälsosamma måltid förslag.

Framgången Guide erbjuder 10 strategier för att hjälpa dig hålla fast vid din Precision Nutrition diet plan, enligt företagets hemsida. Dessa strategier erbjuds av medlemmar som framgångsrikt har gått ner i vikt och fortsätter att upprätthålla en hälsosam livsstil.

Läs Kost och växtbaserad kost guider för grundläggande nutritionsoptippar och att lära sig att få muskler samtidigt förlora vikt.

Planera dina steg till viktminskning med hjälp av snabbguiden. Precision Nutrition System hemsida säger att denna process tar ungefär 45 minuter att slutföra.

5-Minute Meals och Super Shake guider erbjuder lösningar för måltider för att få dig tillbaka på rätt spår efter en diet missöde eller om du inte har tid att förbereda en omfattande måltid. Var noga med att ha dessa till hands för att undvika frestelsen av en resa till en snabbmatsrestaurang.

Anpassa din kost med Individualisering Guide. Följ denna guide för att lära sig vilka specifika steg du behöver i din kost för just din kroppstyp.

När du tränar, måste du mäta ditt blodtryck och andra kroppsfunktioner ordentligt för att säkerställa att du tränar på rätt nivå. Measurement Guide lär dig tips samt tester för att analysera dina mål och prestanda.

Underhålls Guide bidrar till att säkerställa långsiktig framgång i din kost genom att erbjuda olika kost och motion förändringar för när du når dina mål. När du når ett mål och behöver en ny utmaning, eller bara en förändring, läsa den här guiden.

Beställning

Beställ Precision Nutrition System via företagets hemsida www.precisionnutrition.com. Enligt webbplatsen, är din beställning levereras inom fem till sju dagar. Om du inte gillar systemet, eller att den inte fungerar för dig, erbjuder företaget ett 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.