XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör min Forehand Starkare


Forehand teknik används i tennis som ett sätt att lägga mer kraft när slå bollen tillbaka till motståndaren. Forehand teknik växte i popularitet som tennisracketar överförs från trä till mer hållbara material. Om du är intresserad av att stärka din forehand stroke, bör du följa flera tekniker.

Instruktioner

1 Ändra ditt grepp till östra Grip metoden. För att göra detta, håll tennisracket av axeln så det är framför dig, med vänster hand om du är högerhänt eller höger om du är vänsterhänt. Håll racket så att dess strängar är vinkelräta med marken och hålla fast stränginstrument änden av racket med den lediga handen. Flytta handen håller axeln mot kroppen och slutar när din hand är i slutet av axeln.

2 Linda fingrarna runt axeln, men se till att placera lite utrymme mellan varje finger. Se till att basen knoge pekfingret vilar på tredje avfasning av racketaxeln och tummen sveper runt den andra sidan av axeln. Om det görs på rätt sätt, kommer utrymmet mellan pekfingret och tummen skapa en V-form som pekar mot höger axel, eller vänster axel. Detta grepp ger dig mer topspin utan att förlora någon kontroll eller makt.

3 Påskynda racket mot bollen samtidigt handleden i ett statiskt läge. Inte flytta armen, hålla strängade delen av racket på samma plan som din hand. Som du deltar i slaget, flytta axlarna med armen för att öka styrkan i forehand sving.

4 Följ igenom med forehand slaget genom att linda armen runt halsen tills armbågen av träff armen är framför näsan. Även om detta inte är möjligt under ett spel, medan öva din forehand du bör fokusera på helt efter igenom med stroke. Detta kommer att lägga kraft och kontroll till stroke, enligt USA Tennis Association.

Tips

  • Öva din öppen och offentlig hållning genom att kasta en medicin boll back-och-tillbaka med din partner. Se till att hålla benen isär, axlar bred och knäna lätt böjda.
  • Inte träna en forehand slag om du inte vet hur man korrekt grepp racket, eftersom detta kan leda till negativa muskelminne, vilket kommer att skada ditt spel.