XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man fäster Sling DPMS till ett gevär


Att sätta en sele på gevär har flera fördelar. För det första blir det lättare att bära. Du sätter bara slinged gevär över axeln och du är bra att gå. Det frigör också upp händerna, vilket gör att du kan få en drink, använda en GPS-enhet eller göra ett antal andra saker. Sling används också under vissa konkurrerande skytte händelser och ibland medan jakt för att hjälpa till att stabilisera geväret före detonationen. En sele blir ett praktiskt tillägg till din gevär.

Instruktioner

Hur man fäster Sling DPMS till ett gevär

1 Hur man fäster Sling DPMS till ett gevär

En sele på en militär gevär

Köp en Sling System sele från DPMS. De är "Universal" sling, vilket innebär att de kommer att passa på nästan alla vapen. En annan stor fördel med DPMS sling är att den kräver inga verktyg. Det är också ambidextert, så det kommer att fungera för dig högerhänt eller vänsterhänt. Hitta framsidan av lyftsele och den velcroed del som kommer att anbringa på den främre delen av vapnet. Dessa instruktioner är för att fästa lyftselen till en M-4, en kortare version av M-16, är att DPMS mest populära produkt. Anbringa velcro fastsättning på geväret genom den del av vapnet som gör upp den främre sikte.

2 Hur man fäster Sling DPMS till ett gevär

Lägg märke till lyftselen över sin vänstra hand, ge stöd.

Hitta den bakre rembygeln, också gjord av kardborreband. Bifoga det till ändan av geväret, skjuta den genom en del av beståndet mot den bakre änden av vapnet. Denna del av rembygeln kommer också att använda kardborrband för att ansluta den till geväret. Säkert fästa det genom ett av hålen i den hopfällbara buttstock av M-4. Du har nu selen ordentligt ansluten till ditt gevär.

3 Hur man fäster Sling DPMS till ett gevär

Selar har funnits i många år.

Ta ditt gevär till pistolen området. Vant sig där pistolen vilar på din kropp när du har lyftselen över axeln. Om det passar för hög eller för låg, det finns justerings bitar på lyftsele som gör att du kan anpassa selen så att den passar överallt där du vill att det ska vila när du bär den. Experimentera med olika höjder lyftselen tills du hittar en som är mest bekväm på din kropp. En annan trevlig funktion i denna lyftselen är att det är också lätt att fästa till andra vapen utan komplicerade instruktioner. Denna typ av sele är mycket populär bland våra trupper i både Afghanistan och Irak. Du kommer att använda en top-notch sele mycket liknar de som används av våra soldater som är "nedåtgående" just nu.