XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Varför barn behöver en Skate Park?


Enligt professionell skateboardåkare Tony Hawk, skateboard i hans lokala skatepark som barn ges lektioner i "ledarskap, uthållighet och initiativ." Skateboarding har vuxit i popularitet under åren, men antalet tillgängliga skate har inte hållit jämna steg med efterfrågan. Det finns ett antal skäl till varför utsedda skate parker är bra för både barn och deras samhällen.

Säkerhet

Skate parker erbjuda en säker och kontrollerad miljö för barn att använda sina skateboards. Barn som skateboard på gatan riskerar att skadas av gatutrafik och kan orsaka skador på andra. Okvalificerade skateboardåkare kan allvarligt skada om de faller inom områden som är olämpliga för skateboard. Dessutom, skateparks har ofta krav för användning som omfattar användningen av hjälmar, knä- och armbågsskydd och ordentliga skor. Barn som skateboard på egen hand kan inte vara så stor risk att bära skyddsutrustning.

Undvika Egendomsskador

Barn som har en passion för skateboard kommer att använda alla tillgängliga yta för sin verksamhet. Dessa ytor kan innefatta låga betong och marmor strukturer i parker kontor, offentliga bänkar, offentliga byggnader och lekplatser, som inte är byggda för att tåla tung skateboard aktivitet. Betong och marmor kan chip och spricka under missbruk av stadig kontinuerlig effekt från skateboard hjul, som kräver omfattande och kostsamma reparationer.

Lärande och praktik

Skate parker erbjuda barn som är seriöst intresserade av att lära sig skateboard eller de som vill förbättra sin skateboard färdigheter en lämplig miljö att lära sig och öva. Välplanerade skate parker ger strukturer för både erfarna och oerfarna skateboardåkare. Skate park chefer kan också erbjuda coachning och utbildningar från proffs.

Community Building

Skateboard med tillgång till utsedda skate parker har möjlighet att träffa andra lokala barnen intresserade av sporten. Gemensamma aktiviteter bygga upp och stärka vänskapsband. Dessutom, skate parker tillhandahålla en plats för skateboard entusiaster att njuta av aktivitet utan störningar från dem som motsätter sig buller och ständig rörelse av energiska skateboardåkare. Skate parker kan sponsra evenemang och tävlingar också.