XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Tips för att förbättra Situps i armén

I armén, är du testas på din fysiska kondition med hjälp av en fler test. Baserat på resultatet, får du en poäng. För att få bästa möjliga poäng, måste du utföra en stor mängd situps. Om situps inte kommer lätt till dig eller du kämpar under varje test, det finns flera metoder för utbildning du kan använda för att förbättra din uthållighet och din situp formulär.

Betydelse

Den nuvarande armén konditionsprov innehåller tre delar: armhävningar, situps och en två mil körning. Under pushup och situp sektioner, du är klar så många av varje som du kan i 2 minuter. Ju fler situps du göra i den rätta formen, desto fler poäng får du mot din totala poäng på testet. Poäng för korrekt antal gjort baseras på din åldersgrupp. Till exempel, en 24-årig kvinnlig eller manlig soldat tar emot alla 100 poäng för 80 situps, medan en 49-årig soldat tar emot alla 100 poäng för 66 situps.

korrekt form

Armén har sina egna riktlinjer för vad en riktig situp är. Att känna den rätta formen gör att du fyller så många som möjligt på din fysiska konditionstest. Börja på rygg på golvet med knäna böjda och fötterna platt på golvet. Knäna ska böjas i 45 graders vinkel med fötterna högst 12 inches isär. Placera händerna bakom huvudet med fingrarna sammankopplade.

Lyft överkroppen från golvet mot knäna tills botten av halsen är i linje med den nedre delen av ryggraden. I detta läge bör det vara en rak linje från halsen genom ryggraden. Sänk din kropp ner, vilket gör att dina skulderbladen vidröra golvet.

kärn Training

Motstånd övningar kan hjälpa till att bygga grundläggande styrka i nedre delen av ryggen och magmusklerna. Som ni få styrka, kommer det att ta mindre ansträngning för att slutföra en situp. Du kan träna magmuskulaturen upp till tre gånger i veckan, men ge dig själv minst 48 timmars vila mellan träningspassen för korrekt muskelåterhämtning.

Välj fem till tio övningar som riktar hela din kärna, och göra så många repetitioner som möjligt för varje. Super, marklyft, planka, crunches, crunches cykel och fladder sparkar mot dessa muskler. För att utföra en planka, ligga på magen med händerna under axlarna och benen ihop. Tryck upp på händerna, så att du är i en pushup ställning. Spänn magmusklerna att stödja din kropp. Håll positionen i upp till 30 sekunder, nedre delen av ryggen ner och upprepa.

Yoga och pilates

Även om många människor tänker på yoga och pilates som stretching övningar, de är bra för att bygga kroppens totala styrka och förbättra grundläggande styrka Införliva en eller båda av dessa stilar av motion i ditt träningsprogram. Till en början kanske du hittar dessa övningar utmanande, och du kanske inte kunna slutföra en fullständig session; fortsätta att försöka och göra så mycket som möjligt. Med tiden kommer du att utveckla mer styrka och flexibilitet, och du kommer att kunna utföra fler övningar.

Practice Test

Öva din fysiska konditionstest eller har en vän tid hur många situps du kan slutföra. Ta en praxis test varje två till sex veckor för att se vilka framsteg du gör. Be en partner för att ge tips om formuläret och berätta när det är inte korrekt.

Håll en logg över dina metoder. Om dina siffror förbättras, du är på rätt spår. Om du inte märker några framsteg, analysera typer av övningar du gör och inkludera fler kärn styrketräning i din träning.