XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur Lokalt Applicera Zink för håravfall

Enligt Huntington College of Health Sciences, kan håravfall påverka både män och kvinnor och kan leda till stress, overstyling, biverkningar från mediciner eller ett medicinskt tillstånd som kallas alopeci. Medan vissa kemiska behandlingar finns tillgängliga, har de College stater som lokalt tillämpar zink till ditt hår och hårbotten visats minska vissa typer av håravfall. Holistic Online konstaterar att zink ökar ditt immunförsvar och därmed uppmuntra nya håret att växa. Genom att använda hårvårdsprodukter som innehåller zink, kanske du kan minska mängden av håravfall du upplever.

Steg 1

Blöt håret och applicera ett schampo som innehåller zink i sin lista över ingredienser. Du hittar dessa i din lokala skönhet leverans butik, framför allt i schampo som behandlar mjäll. En ansamling av olja och död hud på hårbotten kan täppa till hårsäckarna och blockera ny tillväxt; tvätta håret dagligen för att förhindra detta.

Steg 2

Massera zink schampo i hårbotten med hjälp av kuddar av fingrarna. Skölj ut, och sedan återanvända den och låta den att stanna på håret i fem minuter. "Essence" säger att detta kommer att öka effekten av schampo och tillåta ingredienser för att göra sitt arbete. När tiden är slut, tvätta ut allt.

steg 3

Tryck försiktigt överflödigt vatten från dina flätor, och sedan använda ett balsam som innehåller zink. Förutom att hjälpa håret växa, kommer zink återfukta håret, hålla lås du har näring och mindre benägna att gå sönder. Smooth på balsam från dina rötter till dina tips, och låt det stanna i fem minuter. Skölj noga för att undvika avmattning rester eller bygga upp.

steg 4

Låt håret självtorka, om möjligt. För mycket värme styling kan skada håret och leda till brott, säger "Cosmopolitan." Om du väljer att använda en hårtork eller annan varm styling verktyg, spraya fuktigt hår med en värmeskyddande produkt först, vilket kommer att hjälpa avvärja den skada som värmestyling kan orsaka.

steg 5

Applicera en nattlig behandling som utformats för att bibehålla hälsan hos dina folliklar och stimulera tillväxten. Leta efter en produkt som innehåller marina extrakt och koffein förutom zink, eftersom dessa kommer att bibehålla hälsan hos din hårbotten och folliklar, uppmuntra håret att växa. Massera in produkten i håret innan sängen och inte spola ut.

varningar

  • Kontrollera med din läkare innan du börjar använda några produkter som innehåller zink. University of Maryland Medical Center säger att detta tillägg kan interagera med vissa typer av läkemedel.

Saker du behöver

  • zink schampo
  • zink Kross
  • Värmeskyddande sprut
  • Follicle behandling produkt