XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den Whitetail rådjur är en växtätare som lever främst i skogsområden i Kanada och USA, inklusive Hawaii. Jaga Whitetail rådjur är avgörande i vissa områden för att styra överbefolkning. De enda rovdjur för en vuxen whitetail hjort är människor och stora hundar.

Instruktioner

1 Välj rätt område och tid att jaga. Varje stat har ett rådjur jaktsäsongen. Datumen varierar från land till land på grund av klimatet och befolkning. Området måste ha gott om rådjur spår och en viktig population av Whitetail rådjur.

2 Klä sig för vädret och omgivningarna. Kamouflagekläder fungerar bra för att gömma sig från rådjur när du är på nära håll. Kontrollera med statliga regleringar över att behöva bära jägare apelsin kläder när i skogen.

3 Köp rätt lockande material för rådjur, såsom rådjur samtal, dofter och inredningar horn. Dessa poster bidra till att attrahera den Whitetail rådjur till ditt område.

4 Ställ upp för jakten. Detta område beror på din jakt stil vissa människor sitter i en monter och använda enticers att få rådjur att komma ut. Andra människor skicka någon runt bakom rådjur att skrämma dem ut i jaktområdet.

5 Välj ditt skott. När båge jakt det är lättare att lemlästa djuret än att försöka för en kill skott. Sikta på Whitetail rådjur bakdel eller låret för att stoppa den från att köra eller att sakta ner.

6 Slits rådjur hals när den har fallit till marken. En snabb bit i halsen dödar rådjur på några sekunder.

Tips

  • Jakt är en farlig sport. Ta reda på var andra jagar omkring dig att förhindra en olycka.