XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man beräknar ring storlek din favorit Tobacco Cigar


Tobak cigarrer kan vara komplexa och djupt givande för dem som har koll. Cigarrer är tillverkade av olika tobaksblad rullas ihop på ett mycket specifikt sätt. Cigarrer har tre delar: Den filler, bindemedlet och omslaget. Fyllmedlet är centrum för den cigarr och kan innehålla mellan två och fem blad. Varje blad kan vara en annan typ av tobak, lägga till cigarrer komplexitet. Att veta ringstorlek av cigarr ger dig en god uppfattning om hur komplex eller stark smak kommer att bli.

Instruktioner

Beräkna ringstorlek utan att skära in cigarren.

1 Wrap måttband runt mitten av cigarr. Läs bandet där slutet av bandet berör insidan av bandet. Detta nummer kommer att vara en bråkdel. Ange fraktionen i räknaren och tryck på "=".

2 Tryck på "÷" folowed av Pi, eller "TT". Tryck på "=".

3 Tryck "x" eller * "att föröka sig och ange numret" 64. "Tryck på lika knappen" = ". Du har nu din cigarrer ringstorlek.

Beräkna ringstorlek efter styckning i cigarr

4 Skär rullad ende av cigarr med cigarrsnoppare. Cigarrer tenderar att smalna av i slutet. Var noga med att skära tillräckligt långt in i cigarren att vara förbi avsmalningen. Använd American Standard sidan av linjal för att mäta den skurna änden av cigarren. Börja ner i mitten, från topp till botten.

5 Ange fraktionen från linjalen i räknaren och tryck på "=".

6 Tryck på "x" eller "*" för att föröka sig och ange numret "64." Tryck på "=". Du har nu din cigarrer ringstorlek.

Tips

  • Olika cigarr former har olika namn och olika sortiment av cigarr storlekar. Se avsnittet resurser för mer information.
  • Studier har visat att användning av tobaksprodukter kan vara farliga för din hälsa och dem omkring dig.