XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder vitamin B för att förbättra fertilitet


Man beräknar att upp till 25 procent av alla par har problem att bli gravid. Även om det finns ett antal orsaker, och ibland medicinska ingrepp är nödvändigt, det finns ett antal saker du kan göra för att öka fertiliteten, genom diet, livsstilsförändringar och användning av närings- och naturläkemedel supplements.One komplettera, vitamin B, bevisas att avsevärt förbättra fertiliteten hos både män och kvinnor. Här är hur man använder B-vitamin för att förbättra fertiliteten.

Instruktioner

Använd Vitamin B för att förbättra fertilitet

1 Lär dig needs.While ett antal vitaminer falla i B-komplex kategori, finns det två specifika B-vitaminer visat sig öka fertiliteten, en hos män och en för kvinnor. Vitamin B12 är visat sig förbättra spermakvalitet och produktion. Vitamin B6 har visat sig öka fertiliteten i women.Other tillskott i vitamin B kategori, såsom folsyra, bör också ingå i en hälsosam diet, eftersom de är mycket viktiga när befruktningen är achieved.If du vet att en av er har minskad fertilitet, den personen ska börja vitamin B tillskott. Om du är osäker, eller båda parter har minskad fertilitet, bör båda börja vitamin B tillskott.

2 Jämför komplettera varumärken och types.Not alla tillskott är skapade lika. Vissa har tillsatser och konserveringsmedel som du inte behöver, medan andra är inkonsekvent i deras innehåll. Vissa kan innehålla för mycket av vissa näringsämnen och skulle kunna vara skadligt. Det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av B6 är 1,3 mg per dag, och B12 är 2,4 mikrogram per dag. Flytande kosttillskott tros vara bättre absorberas av kroppen än tabletter, men kan vara svårt för vissa individer att tolerera eller konsumera daily.You kan också besluta att ta en komplett kosttillskott som innehåller andra vitaminer också. Kontrollera att den innehåller RDA av vitamin B6 eller B12, beroende på dina behov.

3 Öka ditt intag av livsmedel som av naturen är rika på vitamin B.While tillskott kan säkert hjälpa, få vitamin B naturligt tros vara mest effektiva. Gröna bladgrönsaker är en välkänd källa till vitamin B. Andra källor är fullkornsprodukter, fisk och skaldjur, ägg, mejeriprodukter och bönor.

4 Läs om de näringsämnen som hjälper till med vitamin B absorption. Forskarna tror att orsaken till att kroppen använder naturliga källor till vitamin B bättre än kosttillskott är eftersom andra näringsämnen i maten hjälpmedel absorption. Till exempel, kalciumassisterar i absorptionen av vitamin B, och båda kalcium och vitamin B är rikligt i de flesta mejeriprodukter.

5 Fortsätt att ta vitamin B supplements.It kommer att ta tid innan vitamin B ökar fertiliteten. Anledningen till detta är att, i män tar det tre månader för kroppen att skapa nya spermier, och hos kvinnor tar det sex månader för cellulär ersättning i reproduktionsorganen. Förvänta dig inte omedelbara resultat, men de kommer att hända med tiden.

Tips

  • Om du har svårt att bli gravid och vet inte varför, är en spermaanalys ett bra ställe att börja. Det är enkelt, billigt, icke-invasiv och du lär dig resultat snabbt.
  • Ha tålamod. Det kan ta upp till sex månader för att se resultat hos kvinnor och tre månader hos män.