XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vad Ansedda butiker säljer den muntliga HCG Supplement?

Humant koriongonadotropin eller HCG för kort, är ett naturligt hormon som kvinnor producerar under graviditeten. Förespråkare av HCG diet hävdar att konsumera muntliga HCG tillskott hjälper till att öka din ämnesomsättning, vilket resulterar i snabb viktminskning. Eftersom HCG är ett kosttillskott, är det viktigt att köpa den från en känd leverantör. Flera välkända butikskedjor erbjuder en mängd olika HCG tillskott så att du kan börja din diet plan. Medan HCG tillskott är troligen säkert om du är allmänt friska, låt din läkare veta innan du börjar en ny diet plan.

diet Plan

HCG diet plan innebär att ändra dina matvanor förutom att ta orala tillskott. I den första fasen, behöver du inte ta din HCG, men du behöver för att bygga upp dina fettdepåer. Under de första par dagar, kan du äta vad du vill, med fokus på fettrik mat. Under hela den andra fasen, som varar i flera veckor, måste du begränsa ditt kaloriintag till så lite som 500 kalorier per dag. I slutfasen, kan du sakta börja införa mer mat i din kost, upping ditt kaloriintag. Du måste ta din muntliga HCG kompletterar flera gånger per dag under den andra och tredje fasen. Även om du kanske uppleva några viktminskning på HCG diet, med en sådan drastisk minskning av kalorier är förmodligen den största boven i dramat för att kasta pounds, enligt Jennifer Nelson, en dietist med Mayo Clinic. Mer forskning behöver göras för att se om enbart HCG, gynnar viktminskning.

GNC

GNC, vilket är en förkortning för General Nutrition Center, är en av de ledande återförsäljare av over-the-counter kosttillskott. Affärsmodellen för detta företag fokuserar på att bedriva vetenskaplig forskning för att förse kunderna med högsta kvalitet kosttillskott. GNC är ett globalt företag som påstår sig vara den största leverantören av kosttillskott. Detta ansedd butik säljer många sorter av den muntliga HCG tillägg. En oral HCG produkt som kommer i vätskedroppar, kräver att du konsumera en 1 ml dropper full av HCG innan du äter dina två största måltider om dagen.

Vitamin Shoppe

Vitamin Shoppe är en annan ledande ansedd leverantör av kosttillskott. Enligt VitaminShoppe.com har företaget butiker i 37 stater som 2011. Detta växande företag inriktat på att stödja hälso- och friskvårdskampanjer i samhället. Vitamin Shoppe erbjuder några olika typer av muntliga HCG, inklusive HCG i flytande kapslar. Denna form av tillägget kräver att du tar två kapslar innan både lunch och middag.

Hi-Hälsa

Precis som sina konkurrenter, är Hi-hälsa återförsäljare av näringsprodukter. Detta företag är små och bas i Arizona, men det säljer också många produkter på sin webbplats. Hi-hälsa utbildar sin personal om de senaste trenderna för att ge dig de bästa råden för dina specifika behov. Detta företag erbjuder flera olika HCG produkter. En HCG tillägg företaget erbjuder kommer i vätskedroppar och uppmuntrar dig att konsumera 2 milliliter av tillägget två gånger under dagen.