XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Plötslig och intensiv

Arms kramper brukar ske plötsligt och är mycket smärtsamt. Ibland kramp är så intensiv att du faktiskt kan se muskeln bollen under huden. Arm kramper komma på när som helst, men är vanligtvis förknippas med någon aktivitet eller hålla armen i samma position under en längre tid. Skriva eller måla är exempel på den typ av verksamhet som kan orsaka arm kramper.

Låt blodet koka

Arm kramper när du tränar brukar börja från otillräcklig blodtillförsel till musklerna. Kramper börja med en stickande eller sovande känsla och sedan kramper. Denna känsla går oftast bort när aktiviteten slutar. Dessa typer av arm kramper uppstår ofta när de sover. När blodflödet till handen eller armen skär av på grund av att sovställning, går armen i vila. När du ändrar läge och blodflödes avkastning, kan kramper resultera som armen "vaknar".

Något på nerverna

Nerverna i armen som är. När en verksamhet orsakar tryck till en nerv kan det resultera i en arm kramp. Skriva alltför länge utan att sträcka eller under användning av armmuskulatur orsakar nervkompression. Detta gäller särskilt för personer som diagnostiserats med karpaltunnelsyndrom. Karpaltunneln är vanligt hos människor som gör en hel del datorarbete och har dålig handställning. Även om villkoret involverar handleden, det orsakar smärta och kramper hela vägen upp på armen.

Inte en vardaglig sak

Var och en har enstaka muskelkramp. Och de flesta människor lätt avgöra vad som orsakar den. Men om muskler kramper är en vardaglig sak, kan du överväga att söka medicinsk hjälp. Muskelkramper kan tyda på andra villkor, såsom mineralbrist, skada eller en neurologisk sjukdom. Dessa typer av muskelkramper inte försvinna med normal hemma behandlingar såsom stretching, is terapi eller ändra positioner.

Kan signalera något allvarligt

För de flesta människor med arm- kramper, ger enkel behandling i hemmet lättnad. Men vissa arm kramper signalerar något mycket allvarligare. Om din arm kramper pågå i mer än en timme, kontakta din läkare. Patienter på blodtrycket medicinering kan ha muskelkramper på grund av brist på kalium och behöver söka vård. Arm kramper kan också vara ett tecken på allvarliga hjärt- eller magproblem. Detta gäller särskilt om smärtan är i både armen och bröstkorgen. Söka läkarvård omedelbart om du har något av dessa symptom.