XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man slår en förändring-Up i softball


Softball hitters har en tuff uppgift när de kliver in i smeten ask. De måste visa snabba reflexer för att lokalisera och slå snabba platser, allt på mindre än en sekund. Det här jobbet görs hårdare av kannor som kastar effektiva changeups. Changeups verkar vara fastballs från början, men de kommer i mycket långsammare, vilket tvingar hitters att anpassa sig snabbt. Framgångsrika changeup hitters anställa tekniker före och under spel för att förbättra timing och reflexer.

Instruktioner

1 Praxis som innehåller tveksamheter i din sving under pregame batting träningar. Mot en snabb boll, ta dig en kontinuerlig kliv i planen; när en långsam changeup kommer in, men du måste plötsligt stoppa din sving och kroppens framåt, vänta på planen och kontakta bollen. Att träna, rekrytera en kanna att snabbt kasta softballs för dig att slå, fejka ett kast efter varannan platser. Öva stoppa din rörelse framåt på falska kast, sedan snabbt anpassa sig till kontakt med planen.

2 Omfattar tekniker som hjälper sakta ner för att träffa changeup. Pressa knäna ihop eller använda ankarmetoden. För att öva ankaret drar den bakre foten efter landning steg fot. Detta hjälper dig att hålla så mycket tyngd bakom dig som möjligt. När klämma knäna, föra knäna närmare varandra så fort du ser en changeup närmar sig. Detta håller dig från att flyga genom träffzonen för snabbt.

3 Stå så nära pitching högen som du kan i smeten ask. Om du står inför en kanna känd för sin tuffa changeup, står närmare högen för att skära ner på väntetiden och ger dig möjlighet att på ett effektivt sätt överföra din vikt.

4 Identifiera tips eller tips en kanna kan ge bort som indikerar en changeup kommer. Kannor försöker hålla en jämn arm hastighet för att göra hitters tror att en snabb boll kommer; dock kan en kanna bromsa precis tillräckligt för att ge bort som en changeup närmar sig. Dessutom, genom film studier eller noggrann observation i början på-slagträn, observera kannan noga för andra tecken på den avsedda changeup; hon kan ta längre tid att greppa en changeup eller göra små förändringar i sin windup.

5 Ägna tid under batting praxis att slå bollar till motsatt fältet tills du är bekväm. Smeter som är bekväma att slå till motsatt fält kan vänta tills bollen blir djupt i träffzonen innan svängande; Att veta att du behärskar denna färdighet kommer att öka ditt självförtroende i väntan på en pitch att korsa hem plattan.

Tips

  • Bara svänga på changeups i strejken zonen för att neutralisera effektiviteten av planen under loppet av ett spel.