XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Grönt te har använts medicinskt i tusentals år. Tillverkare av grönt te kosttillskott göra maj påståenden att fördelarna med grönt te. Det är viktigt att förstå vilka fördelar av grönt te accepteras medicinskt innan ett grönt te tillägg för att behandla någon sjukdom.

kolesterolsänkande

Enligt University of Maryland Medical Center, har forskning visat att grönt te kan hjälpa till att sänka LDL eller det onda kolesterolet och höjer HDL eller goda kolesterolet. Dessa fynd observerades i både humana och djurstudier. Man tror att grönt te tillskott kan sänka kolesterolet beror på att antioxidanter i dem hjälpa fördröja cellulär oxidation. När LDL molekyler oxideras arteriell plack bildas, så långsammare denna process tar bättre.

förebyggande av cancer

Många olika studier har undersökt sambandet mellan antioxidanter som finns i grönt te kosttillskott och deras inverkan på olika cancerformer. Enligt University of Maryland Medical Center har flera populationsbaserade studier visat att grönt te kan bidra till att ge en viss grad av förebyggande av cancer. De rapporterar också att kliniska studier har visat liknande förmåner av grönt te. Det om tror att antioxidanter i grönt te hjälper till att skydda cellerna från oxidation och miljöskador.

Anti-inflammatorisk

Enligt University of Maryland Medical Center, har flera studier visat att grönt te kan bidra till att minska inflammation i vissa sjukdomstillstånd. Villkor som artrit, Crohns sjukdom och ulcerös kolit är bland de villkor som har varit studier och visat något löfte.