XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att spela co-ed softball är ett bra sätt att komma ut i friska luften, få lite motion och ha lite kul med dina vänner när du ändå håller på. Det enda problemet är att bilda ett helt team tar en hel del engagemang från många människor. Här är några tips på hur du kan rekrytera co-ed softball spelare för ditt lag.

Instruktioner

1 Lägg ut en annons på nätet. Webbplatser som Craigslist, Myspapce, Friendster, Facebook och mer har blivit stora platser för sociala nätverk. Med ett snabbt meddelande och ett klick med musen, kan du bjuda in alla dina vänner att gå med din co-ed Softboll team. Var noga med att berätta tid engagemang och ungefärliga kostnaden inblandade. Också berätta nivån softball spel. Konkurrenskraftig snabb stigning är mycket annorlunda än den långsamma stigningen laget från kontoret. Lämna dina kontaktuppgifter och låta spelarna komma till dig.

2 Fråga runt på kontoret. Oavsett var du arbetar, att tala om något annat än arbete är uppfriskande. Ange co-ed Softboll team du tillhör efter timmar. Bjud in vänner till en praxis så att de kan kolla upp det. Eller om din liga är inte super strikt, bjuda in dem att spela i ett spel. Arbeta dem i några omgångar eller låta dem att pitch slå. De kommer att känna sig som en del av teamet på nolltid.

3 Ta upp det med medlemmarna i din kyrka. Detta är en annan stor plats att rekrytera folk. Särskilt som du redan har samma tro gemensamt med dem.

4 Ring den lokala parken och rekreation kontor och se om de kommer lägga det. Park och fritid kontor brukar övervaka fält och ibland till och med ligorna själva. Se om de kommer att lägga den på sin webbplats, eller inkludera den i deras nyhetsbrev.

5 Gör tecken och placera dem ned av den offentliga fältet. Inkludera dina kontaktuppgifter. Gör ligan låter som ett roligt sätt att tillbringa ledig tid och träffa nya vänner. Också vara noga med att inkludera de beräknade kostnaderna.

6 Prata med andra spelare som redan finns på ett lag. Ibland Softboll lag kan bli ganska stora. På grund av den tid engagemang inblandade, vissa lag över stack antalet personer på sitt lag, tänkande människor kommer att ha konflikter och kommer inte att kunna visa. Sedan börjar laget vinner, alla visar och ingen får någon speltid. Prata med några spelare och se om de skulle vara öppen för att delta i ett nytt lag du håller på att bildas. Bara vara säker på att få den godkänd av ligan.

Tips

  • Var noga med att annonsera om ditt lag har haft framgång i det förflutna. Alla gillar att gå med i ett vinnande lag.
  • Bestäm vilken gruppen måste vara bättre. Om det är en kanna, scout människor från andra städer eller personer som du ser spela på företaget picknick och sedan utöka erbjudandet.
  • Se till att du vet rekrytera regler. Vissa ligor dela ut stränga straff för att rekrytera inom ligan.