XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Navy SEALs är medlemmar i speciella operationer kraft i den amerikanska flottan. En SEAL - akronym för hav, luft och mark - måste träna för att ta del i ett brett spektrum av stridsrelaterade uppdrag. Inte överraskande, måste tätningarna i topp kondition, som de uppnår genom en intensiv och omfattande träning regim som fokuserar på styrka utveckling samt hjärt ansträngning. Många av principerna för en SEAL träningspass kan föra över till andra bodybuilding program.

expert Insight

"Navy SEAL Motions Guide" rekommenderar en total body styrketräning träning två till tre gånger i veckan, med fokus på både styrka utveckling och muskulär uthållighet. Guidens lista med förslag på övningar ingår knäböj eller benpress, curl-grepp pulldowns (tillbaka), ben lockar, bänkpress, stående vadpress, bakom nacken-press eller stående rader (axlar), triceps nedtryckarkam och skivstångscurl. SEALS brukar göra hela kroppen träning i stället för splittringar på grund av tidsbrist, men du kan gå med delningar om du träffar varje kroppsdel ​​två gånger i veckan.

överväganden

Marinen SEAL träning använder principen om periodisering, ett sätt att hålla kroppen från acclimating alltför mycket att utöva och sluta växa som ett resultat. För en SEAL, två mål i styrketräning är att utveckla styrka och öka muskulär uthållighet. I ett långsiktigt SEAL program, kan du tillbringa två månader i en styrketränings fas och sedan två månader med fokus på muskulär uthållighet innan du byter tillbaka till styrketräning. Skillnaden kan vara djup i din träning. För styrketräning, enligt "Navy SEAL Physical Fitness Guide" fem uppsättningar av sex till 12 repetitioner är det rekommenderade arbetsbelastningen. För muskel uthållighet, är att föredra två uppsättningar av 20 repetitioner.

fördelar

Syftet med en Navy SEAL träning är att utveckla uthållighet och styrka en SEAL måste hantera en rad beskatta stridssituationer såsom patrullering, hög hastighet segling, bekämpa simning och urban krigföring. Vikt utbildning del av SEAL träningsprogram har potential att hjälpa dig dramatiskt tona upp, slank ner och öka din makt. Idrottare kan också dra nytta av SEAL bodybuilding principer, särskilt idrottare i kontakt sporter - såsom fotboll, brottning och rugby - som bygger på en kombination av styrka, uthållighet och smidighet.

missuppfattningar

Syftet med en Navy SEAL träning är inte att utveckla den typ av muskelmassa och skulpterade kroppsbyggnad som vinner bodybuilding tävlingar. En civil som vill införliva några av principerna i det här träningspasset bör sträva efter vinster i funktionell styrka och uthållighet. Du kommer säkert att göra kosmetiska förbättringar också, men om det är din primära oro, skulle andra träningsplaner ge dig bättre. Dessutom, om du vill att hela SEAL träning erfarenhet, intensiv konditionsträning som inkluderar löpning, simning och gymnastik är en viktig del.

Varning

Flera problem, inklusive akuta skador och allmänt slitage-och-tår, kan uppstå från den typ av träning som rekommenderas för en Navy SEAL. Särskilt om att göra hela SEAL träning med de föreslagna hjärt program, kan du vara i riskzonen för "överträning" syndrom. Symtomen omfattar försämrad prestanda och muskelstyrka, kronisk trötthet och humörsvängningar. Med styrketräning del av SEAL träning, som med andra bodybuilding program, undvika stammar, drar och andra muskelskada genom att värma upp ordentligt och använda rätt teknik för alla hissar. Använd en lägre vikt än du kan behöva tills du är bekant med varje övning.