XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Youth Sports Parker i Birmingham, Alabama


Ungdomsidrott parker ger underhållning och aktiviteter för yngre barn samt tonåringar. I större Birmingham, det finns många ungdomar sport parker med program och aktiviteter som tilltalar många intressen ditt barn. Många av sport parker har också konkurrerande ligor. Ofta sport parker kräver ett medlemskap för barn att konkurrera men avgifterna är relativt låga, särskilt eftersom programmen varar längre än några veckor, i de flesta fall.

YMCA of Birmingham

Med flera grenar i större Birmingham, KFUM i Birmingham ger en av de äldsta ungdomsidrottsparker. State-of-the-art center byggdes i centrala Birmingham 2006 och ger en 30-fots klättertorn, dansstudio, utomhuspool, full idrottsplats och basketplaner. Även YMCA of Birmingham ger ett daghem. Från en efter skolan program för ungdomsidrott ligan, Birmingham YMCA erbjuder också ligor för flera sporter, inklusive fotboll, baseboll, fotboll, softball, basket och volleyboll.

Hoover ungdom Sports Park

En annan ungdomsidrotten park i större Birmingham är Hoover ungdomsidrott park. Det finns fyra stora platser runt Birmingham. Dessa inkluderar Hoover East för baseboll, fotboll och cheerleading; Shades Mountain för baseball; Hoover Central för softball; och Hoover fotbollsklubben. Dessutom finns det platser för tennis som Birchtree tennisbanor och Sertoma Park, som har en lekplats, fyra tennisbanor, gym, parkering och fyra tunnland fält. Hoover idrottspark ger program för olika åldrar av ungdomsgrupper, inklusive "Hoover 15-18" program "Start Smart Program" och. Hoover driver också en konkurrenskraftig ungdom basketliga för åldrarna 6 till 17 år gamla, flickor och pojkar.

Homewood Parks and Recreation

En annan ungdomsidrott park med ligor är Homewood Parks and Recreation. Beläget i sydvästra Birmingham ger Homewood ungdomsidrott baseball, basket, cheerleading, fotboll, fotboll, softball, tennis, och brottning för pojkar och flickor. Varje program kommer till en kostnad men ger för utbildning och dagliga aktivitetskostnader. Homewood Bygdegård är huvudanläggningen och ger föräldrar möjlighet att registrera sig barn för ungdomar sportprogram. Den huvudsakliga allaktivitetshuset har också en vikt rum, cardio rum, inomhuspool, mångsidiga sport domstol, och inomhusbana. Dessutom har Homewood våren, sommaren och vintern lägerprogram för ungdomar.

Mountain Brook Sports Park

I sydväst Birmingham, erbjuder Mountain Brook Sports Park ungdom lacrosse och fotboll anläggningar. Med tre fullstora lacrosse fält och tre fotbollsplaner, Mountain Brook Sports Park erbjöd program för ungdomar som börjar 2007. $ 2.500.000 kampanj tillät byggandet av dessa områden och start av programmen för alla åldersgrupper och kön. Mountain Brook är en del av det större Birmingham ungdoms Lacrosse Association och erbjuder ligan tävling för ungdomar som börjar så unga som första klass för pojkar och femman för flickor. Vissa lag mottar spons från YMCA. Däremot kan vem som helst sponsra ett lag genom Mountain Brook.