XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man köper simning fenor för barn

Sätt lite spark i ditt barns simning äventyr med en uppsättning simma fenor. Oavsett om de används för att paddla runt den lokala poolen eller bestyckningen inför motståndare i en simtävling, är en uppsättning av fenor skyldig att öka vatten kul. Simma fenor effektivisera sparkar rörelse, framdrivning simmare genom vattnet snabbare. De förbättrar också simning form hjälper barnen att upprätthålla en horisontell, fiskliknande ställning. Kasta i hälsofördelar - ökad fotled flexibilitet, ben muskelstärkande och hjärt-konditionering - och den enda frågan kvar om simma fenor är vilka du bör välja.

Steg 1

Köp små blad med trubbig, rundade ändar som är lätt att manövrera, om barnets ålder och erfarenhet nivån sjunker till nybörjare kategori. Satsa på en delad flipper slits i två mindre delar om ditt barn är en erfaren simmare som vill förbättra sin snabbhet. Välj långa, stora blad om du introducerar ditt barn till snorkling och dykning.

Steg 2

Välj en full fotfickan, som täcker foten som en toffel, om simma fenor är för ett barn och du är bekymrad över fenorna vistas på barnets fötter. Leta upp en öppen häl design som endast omsluter den främre delen av foten om mer än ett barn kommer att använda fenor eller om du vill ha ett par som kan justeras som ditt barn växer.

steg 3

Kontrollera hållbarhet remmar och spännen som håller fenorna på plats om de är öppen häl ficka fenor. Pass på fenor tillverkade av genomskinliga material som inte kommer att hålla upp till aktiv lek. Testet även texturen och flexibiliteten hos fenorna. Välj fenor tillverkade av mjukare material för nybörjare.

steg 4

Har ditt barn prova fenorna på och gå runt i dem när det är möjligt. Kontrollera passningen så att fenorna ordentligt men inte för hårt. Försök med en annan par eller en annan konstruktion om fenorna inte stanna på plats, är svåra att sätta på och ta av, eller om de är för stora för att gå i.

steg 5

Granska tillverkare information innan slutföra köpet. Köp inte simma fenor som ligger över eller under de rekommenderade kraven för ditt barn ålder. Kontrollera om simma fin färg är permanent eller icke-permanent, som icke-permanenta färger kan blöda, missfärgning däck och pool ytor. Kontrollera garantin och returrätt.