XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Biceps lockar som Won & # 039; t Orsak tendinit

Tendinit är ett smärtsamt tillstånd som kan förekomma i något gemensamt, men det är vanligast i dina axlar, armbågar, handleder och klackar. Det är den inflammation och irritation i en sena - en fiberstruktur som fäster muskler till ben. Biceps lockar kan vara en riskfaktor för att utveckla tendonitis i armbågen. Men ingen särskild typ av bicepscurl är den största boven för att orsaka tendonitis.

orsaker

En allvarlig eller plötsliga skada kan orsaka tendinit, men det är mer vanligt ett resultat av upprepad rörelse. Överdriven motion, som utför en stor mängd bicepscurl, är en riskfaktor för armbågen tendinit, som ibland kallas tennisarmbåge eller kanna armbåge. Repetitiva rörelser resulterar i stammen och överanvändning av ett gemensamt, vilket kan resultera i inflammation i senan. Felaktig teknik och användning av tunga vikter kan öka risken.

biceps Curls

Ingen typ av bicepscurl orsakar tendinit. Det är den repetitiva rörelser ständigt curling armbågen mot motstånd som så småningom irriterar och förvärrar din senor. Vissa typer av biceps lockar kan göra dig mer benägna att uppleva tendinit, såsom de som låser in dig i en rörelsebana. Använd olika utrustning och utföra olika varianter av bicepscurl att undvika att upprepa samma rörelsemönster.

Försök Hantlar

En skivstång bicepscurl låser armarna i en rörelsebana, men hantlar kan du ändra din grepp och rörelseomfång under biceps-curl motion. Detta kan minska risken för tendonitis, eftersom du inte upprepar samma rörelse i samma rörelsemönster. Du kan också prova motstånd band eller en kabel maskin för att variera rörelsen.

överväganden

Inte overtrain dina biceps med alltför set och repetitioner. Tillbaka övningar arbetar också dina biceps muskler, så fokusera på sammansatta tillbaka övningar, såsom rader, pulldowns och pull-ups. Avsluta träningen med två till tre uppsättningar av bicepscurl, trötta muskler i åtta till 12 repetitioner. Om du upplever smärta i armbågen, konsultera en läkare. Den initiala behandlingen för tendinit är vila. Sluta utför biceps lockar eller någon annan övning som förvärrar armbågen.