XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lös buken hud kan vara ett problem för dem som har förlorat en hel del i vikt snabbt, liksom kvinnor som har haft flera födslar. För att korrigera hängande bukhuden människor ofta väljer bukplastik. Innan vi går under kniven, men kan en mängd olika metoder hjälpa skärpa magen utan kirurgi.

Instruktioner

1 Få kroppsfett mätt med en läkare eller personlig tränare. Eller köpa en kroppssammansättning monitor (t.ex. Tanita Innerscan för $ 100) för att testa ditt kroppsfett hemma. Ta reda på hur mycket fett har byggt upp under huden, sedan göra en långsiktig plan för att minska det. När du förlorar överviktig, är det troligt att din hud naturligt kommer att strama upp om du ge det tid.

2 Undersök din kost för att se om vissa livsmedel bidrar till magen fett och slapp hud. Bearbetade livsmedel, även de som anses hälsosamt, innehåller vanligtvis massor av natrium, vilket leder till uppblåsthet. Att äta en kost rik på livsmedel som ägg, magra mejeriprodukter, fullkorn och bönor är ett viktigt steg mot att skärpa magen utan kirurgi.

3 Utför magövningar specifikt utformade för att stärka din kärna muskler, såsom crunches, pilates och yoga.

4 Utför träning som smälter toning övningar med aerobics. Människor som förlorar vikt med hjärt-aktiviteter är bara mer benägna att ha problem med lös hud, till skillnad från människor som kombinerar cardio och toning. Träning som "The Firm" ger en balanserad blandning av hjärt och toning med vikter. Du kan också arbeta med en personlig tränare för att få intensiv toning träning på vikt maskiner.

5 Få spabehandlingar som ger människor bukplastik utan kirurgi. Laser hud behandlingar och ljusterapi, två minimalt invasiva procedurer, sägs visa synliga resultat efter tre behandlingar. Priserna varierar för dessa förfaranden, men räkna med att spendera minst $ 200.