XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det verkar som alla oroar sig sin vikt på sommaren, och inte konstigt - de pyttelitet, gör små bikinis inte lämnar mycket till fantasin, och om du inte är försiktig, halvvägs genom baddräkt säsong kan du finna dig utsatt för en alltför många bakgård grillar och hänga upp den vackra skapelse som du arbetat ut hela våren för att kunna passa in. Lyckligtvis en av sommarens finaste behandlar håller också hemligheten till att hålla magen fast och midjan trim. Vattenmelon är som sweetest på sommaren, och det finns få saker som är mer uppfriskande än en isig skiva av den söta frukten i skuggan. Ännu bättre, om du grotta in och ta en andra - eller till och med en tredjedel - stycke kommer det inte egentligen ingen roll, eftersom vattenmelon är ett bra sätt att kontrollera, underhålla och även fortsätta att gå ner i vikt under de hektiska sommarmånaderna allt medan du njuter smaker sommaren till fullo. Läs vidare för att lära sig att gå på en vattenmelon diet.

Instruktioner

1 Håll en behållare med vattenmelon bitar i kylskåpet. Generellt kan du ersätta de flesta snacks med vattenmelon utan att uppleva några allvarliga sug, men det är olämpligt - men frestande - att faktiskt ersätta måltider helt med denna läckra frukt. Istället hålla den förberedd och till hands för när du kommer in från värmen och letar efter en snabb, uppfriskande bite.

2 Byt ut juicedrycker med vattenmelon och vatten. I stället för att dricka ett stort glas söt saft eller fruktos fullt saft, har några inslag av isiga vattenmelon och ett glas vatten. Frukten kommer att underlätta din önskan om en smaksatt dryck medan vattnet håller du inte blir uttorkad.

3 Ha en skiva vattenmelon innan dessert. Sommar desserter som hemlagad glass, färsk frukt pajer och skomakare a la mode är mycket lockande, men du kommer att finna sin lockelse minskat mycket efter att ha förtärt en söt skiva vattenmelon.

4 Klipp dina portioner på mitten. Vattenmelon är, bokstavligen, nästan 90 procent vatten, så om du byter ungefär hälften av dina vanliga delar med denna underbara frukt du kommer fortfarande känna full och kunna njuta av bakgård picknick mat, men du kommer inte att vara lika benägna att FROSSA.

5 Ta en daglig multivitamin som rekommenderas av din läkare eller dietist. Byte av livsmedel som du brukar äta med en frukt som är mycket hög i vatten kan påverka din balanserad kost. Arbeta med din läkare för att vara säker på att din vattenmelon viktkontroll inte skada din kropp istället för hjälp det.

Tips

  • Med någon diet, är det viktigt att hålla "ersättnings" livsmedel till hands i händelse av en oväntad begäret. Se till att du klippa din vattenmelon omedelbart för enklare åtkomst så att du inte välja bort den friska, ansvarig val eftersom förbereda det är för mycket av ett besvär.
  • Rådgör med din läkare innan du påbörjar någon viktminskning regim.