XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur gå ner i vikt med styrketräning

I strävan att gå ner i vikt, kan de typiska metoder inte inkludera styrketräning. Många dieters ser till konditionsträning som ett sätt att gå ner i vikt och skygga styrketräning. Styrketräning kan lägga muskel till din kropp och samtidigt hjälpa dig att gå ner i vikt och kroppsfett. Lägga till en liten muskel ökar din ämnesomsättning - kroppens förmåga att bränna kalorier. Detta kommer inte att göra dig skrymmande och muskel bunden. Vissa motstånd utbildningsprogram är utformade för att ge dig en smalare utseende. I kombination med konditionsträning och rätt kost, fungerar styrketräning för att behålla viktminskning. Ytterligare fördelar med styrketräning inkluderar starkare ben och en minskad risk för skador.

Steg 1

Utföra övningar som använder lättare motstånd och högre repetitioner. Välj det motstånd som fortfarande tar dig till trötthet på den sista upprepning. Utför tre till fyra uppsättningar av 12 till 15 repetitioner. Arbeta långsamt med kontroll, betonar korrekt form under hela övningen. Vila bara 30 sekunder mellan seten för att öka träningsintensitet.

Steg 2

Välj isolering övningar. Isolering övningar fungerar endast en muskelgrupp i taget. Detta kommer att öka intensiteten för den muskelgrupp, eftersom ingen annan grupp kan hjälpa till. Exempel på isolering övningar inkluderar bröstet flugor, lyfter fram för dina axlar, ben förlängningar och Bencurls för dina ben. Alla biceps och Triceps övningar är isolering övningar.

steg 3

Lägg nedbrytningsuppsättningar för extra intensitet. Ett exempel skulle vara för bicepscurl. Börja med en vikt som du kan göra för 10 repetitioner. Slutföra 10 repetitioner, sedan fortsätta övningen med hjälp av mindre vikt. Slutföra så många repetitioner som du kan sedan fortsätta att använda lättare vikter. Använd fyra till fem olika vikter för uppsättningen slutföra mellan 30 och 50 repetitioner. Tillsätt en fördelning som för varje träningspass, välja en annan övning och en annan kroppsdel ​​varje gång.

steg 4

Variera din träning med olika typer av utrustning. Styrketräning innebär att det finns en överbelastning som musklerna måste övervinna med rörelse. Detta kan vara vikter, band, gravitation och din kroppsvikt. Motstånd band kan användas för samma övningar som görs med fria vikter. Banden ger en kontinuerlig motstånd som fungerar dina muskler genom ett komplett utbud av rörelse. Armhävningar, dips och pullups görs med din kroppsvikt som motstånd. Håll reda på hur många du först kan utföra, sedan utmana dig själv på veckobasis genom att försöka förbättra din totala.

steg 5

Inkludera styrketräning med cardio pass. Vissa elliptiska tränare har armar och ben pedaler ger en övre och nedre kroppen träning. Lägga till en 20 till 30-minuters träningspass kommer att spara tid genom att inkludera styrketräning med konditionsträning.

varningar

  • Kontrollera med din vårdgivare innan du påbörjar ett träningsprogram för första gången eller om du har varit borta från träningsprogram för en stund, eller om du har några kroniska hälsoproblem.

tips

  • Inkludera rätt kost för att se till att programmet är framgångsrikt. När du startar ett styrketräningsprogram kan viktminskning vara långsam att uppnå på grund av tillägg av vissa muskler vikt. Detta kommer snart att förändras, då extra muskler kommer att bidra till att bränna överflödigt kroppsfett. Detta kommer att resultera i en minskning i inches och fett. Du kommer att se tunnare utan att förlora så mycket vikt som ursprungligen var tänkt.

Saker du behöver

  • Styrketräning