XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur gör jag Grill ett Eye Round Roast?

Den magra öga-of-runda steken har en mild smak och lite avfall. Även om liknande i form och kompakthet till den bortre mörare filén stek, har ögat orund roast en mycket fastare konsistens. Bristen på marmorering gör denna grillat tuff och potentiellt nudlarna, speciellt när det är överkokt. Övervaka försiktigt när du grillar så att du inte laga det bortom medellång-sällsynta, och skär den i tunna skivor mot strömmen för att kompensera för den potentiellt tuffa konsistens. Vid grillning, kort bryn alla sidor av steken för att skapa en komplex, rikt smaksatt yttre skiktet, sedan använda låg och långsam indirekt värme för att laga mitten utan över rosta utsidan.

Förberedelse

Steg 1

Ta bort ögat-of-runda steken från kylskåpet en timme innan du grilla den. I mitten av köttet kockar lättare när förvärmd.

Steg 2

Skrubba grillen är rosten med hjälp av en grillborste eller stålskurrondellen och tillämpa matolja gallret med hjälp av pappershanddukar.

steg 3

Värm gasgrill på medelhög för 10 till 15 minuter, och se till att luckan är stängd. För kol grillning, stapla kol i en stapel eller använda träkol start skorstenen och ställ briketterna brand. Låt dem brinna i ca 20 minuter eller tills högen lyser rött och de är täckta med grå aska. När de är varma, dubbelt lager samtliga briketter på ena sidan av gallret. Tillsätt fyra eller fem svarta, färska briketter till den heta kol och sätta en långpannan i grillen i den tomma delen av grillen, under gallret.

steg 4

Tvätta ögat-of-runda torr med hushållspapper strax före grilltiden.

steg 5

Massera köttet med salt, peppar och andra kryddor ditt recept antyder. Om du gnugga på mer än ett par kryddor, kombinera dem i en skål först, ta sedan krm de blandade kryddor och gnid dem djupt in i ögat-of-runda. När kryddat, gnugga eller borsta olivolja över hela steken att öka bryn.

grillning

Steg 1

Placera ögat orund direkt över en gasbrännare eller den heta träkol. Brown en sida för två eller tre minuter, slå sedan på det med hjälp av tång och bruna de andra sidorna i två eller tre minuter vardera. Stäng luckan när du kan.

Steg 2

Stäng av alla utom en av de gasbrännare och vrid återstående tända brännaren ner till medium.

steg 3

Överför seared öga-of-runda till en sval plats bort från brännaren. För kol grillning, flytta ögat-of-runda stek direkt över långpannan på den svala sidan av grillen. Placera en ugn termometer nära steken om din grill inte har en inbyggd termometer eller tryck en ugnssäker termometer i den tjockaste delen av ögat-of-runda.

steg 4

Grill ögat-of-runda steken för 1-1 / 2 till 1-3 / 4 timmar eller tills den inre temperaturen i runda når 135-145 Fahrenheit. Övervaka grillen temperatur; om det är nödvändigt, var 30 minuter satte ytterligare tre till fem briketter i den varma delen av kolgrill så att du inte förlorar din värme som kol brinner ner.

steg 5

Flytta ögat-of-runda till en servering platta och tält den med folie under 15 minuter. Det fortsätter att laga mat, ökar ca 10 grader. Det börjar sedan att svalna lite och protein spolar mjuka upp, vilket gör den runda steken mörare och låta juicer att omfördela tillbaka till de yttre lagren.

tips

 • Om du inte har en ugnssäker termometer, använda en omedelbar läsa termometer för att kontrollera temperaturen inuti ögat-of-runda steken.
 • Bibehålla den inre temperaturen i grillen någonstans mellan 250 och 325 Fahrenheit så gott du kan.

Saker du behöver

 • 2-3 lb. öga runda steken
 • Grillborste eller stålskurrondellen
 • Olivolja
 • Pappershandukar
 • Salt att smaka
 • Peppar
 • Kryddor av val
 • Skål, valfritt
 • Gas eller kolgrill
 • stektermometer
 • serveringsfat
 • Folie