XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Nästa steg efter att lära sig att surfa är att lära sig att surfa som ett proffs. Detta är svårt att göra, eftersom det kräver skicklighet och naturliga förmåga. Om du har lite av varje kan du kunna behärska detta. Följ dessa steg för att lära sig några saker som kan hjälpa dig att lära sig surfa som ett proffs.

Instruktioner

1 Öva din hop-up-teknik. Du måste kunna flytande pressa dig uppåt med armarna och landa på två fötter. Att lära sig att surfa som ett proffs du inte kan komma till en stående position på brädan med hjälp av ett knä i taget.

2 Rida centrum av ansiktet av vågen. Fånga vågen och placera din styrelse så det är vänd bort från brytpunkten. Hop upp snabbt och surfa på vågen i centrum undvika toppen eller botten.

3 Surfa som ett proffs genom att pumpa surfbräda för att få fart. Använd din bakre foten att utöva påtryckningar på surfbräda och klättra upp på vågen. För att gå ner vågen, tryck med din främre fot.

4 Lär dig nya knep för att surfa som ett proffs. Du kan läsa dessa trick genom att titta på professionella surfare på TV eller personligen. Du kan också lära trick genom att surfa lektioner. Logga in på Surf skolor webbsida för att surfa lektioner närmast dig och lära sig att surfa som ett proffs.

Tips

  • Aldrig surfa ensam. Du är i riskzonen för att drunkna om du skadas i en surfing olycka.