XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Bowflex revolutionen är en extremt mångsidig och effektiv träningsmaskin. Du kan använda en Bowflex Revolution för en konditionsträning trots att det är bäst för styrketräning. Du kan använda en Bowflex Revolution till klarhet tåget i överkroppen, abs och kärna, och underkroppen. Läs vidare för att lära sig att använda en Bowflex revolutionen.

Instruktioner

1 Rådgör med din läkare innan du börjar ett motionsprogram. Din läkare kan hjälpa till att avgöra om en viss del av träningsutrustning, såsom Bowflex revolutionen, är lämplig för dina behov.

2 Läs de handböcker som medföljer din Bowflex revolutionen. Manualerna ge instruktioner för underhåll av utrustning, samt instruktioner om hur man använder en Bowflex revolutionen.

3 Titta på Bowflex Revolution "Revolutionär Workout" filmer, som är tillgängliga från Bowflex Revolution webbplats, eller använda tillbehöret Bowflex iTrainer programvara för att övervaka din träning.

4 Ställ in motståndet på din Bowflex Revolution till en lämplig nivå. Du kan ha upp till 300 pund. motstånd med tillvalet Bowflex revolutionen SPIRAFLEX Resistance Plate uppgradering.

5 Börja med långsamma och enkla övningar. Det är lätt att bli IVRIG när du först börjar använda en Bowflex revolutionen, och du är mycket bättre att bygga upp din styrka och uthållighet över tiden.

Tips

  • Bowflex revolutionen kan inte vara perfekt för alla. Om du är kortare än 5 fot, 8 tum, till exempel, kan du ha svårt att utföra övningarna. Dessutom, om du har möjlighet att utöva med mer än 300 pund. Bowflex revolutionen kanske inte uppfyller din styrka utbildningsbehov.