XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kite Surf Training


Som namnet antyder, kombinerar kite surfing sport av surfing och skärmflygning och är oavgjort för söker spänning och adrenalin junkies, enligt kitesurfingnow.com. Avancerade kitesurfare har kunnat nå höjder på 20 fot, enligt hemsidan. De som är intresserade av kite surfing kan antingen ta lektioner som erbjuds av en kite surfing skola eller kan träna på egen hand med video eller online-program. Hursomhelst, är utbildning för kitesurfing en kombination av att få fysiska och mentala färdigheter.

kite Kontroll

Majoriteten av färdigheter som behövs för kite sport är i kite kontroll, och därför den allra första plats börja träna för kite surfing är att lära sig att manövrera och styra draken, enligt catchsomeair.us, en kite boarding butik som ligger i Charleston, South Carolina. Nybörjare bör börja med en tränings drake, som är en mindre version av draken används i vatten, och bör träna på mark med övningar under ledning av en certifierad instruktör, enligt hemsidan. Många kitesurfare tillbringar ungefär 15 till 25 timmar träning på land med draken innan de får kompetens att slå vattnet, enligt catchsomeair.com.

kärna styrka

Framgångsrik kite surfing beror på styrkan av en surfare kärna muskelstyrka, enligt catchsomeair.us. Grundläggande styrka hänvisar till mage, rygg, höft och bäcken muskler. Kärna styrka bidrar till att förbättra balans, vilket är avgörande för att balansera på bordet och vrida styrelsen, enligt catchsomeair.us. Övningar för att förbättra grundläggande styrka för kite surfing inkluderar utfall, döda rader, knäböj och plankor. Närmare uppgifter om dessa övningar samt mer information om att förbättra grundläggande styrka för kite surfing finns på catchsomeair.us.

Uthållighet

Kite surfing kan vara en ansträngande sport, och många huvudet tillbaka till stranden efter en timme eftersom de är helt enkelt alltför utmattad att rida längre, enligt thekitelife.com. De som är intresserade av att utöka sin tur tid ska börja eller fortsätta en uthållighet program utanför kite surfing såsom simning, cykling, löpning eller aerobics, enligt hemsidan. Kite surfare kan också bygga uthållighet genom att trycka igenom stammen och smärta och förlänga varje session med 15 minuter, enligt thekitelife.com. Ökad fysisk kondition gynnar även kitesurfare genom att minska risken för skador, enligt hemsidan.

Viktminskning

Den enkla sanningen är att lättare kitesurfare har fördelen i att plocka upp vinden och vara vig i vattnet, enligt thekitelife.com. Större kitesurfare behöver ofta större drakar och dyrare lätta skivor, enligt hemsidan. Att förlora några pounds kommer att spara kite surfer pengar eftersom han inte behöver särskild utrustning och kommer att resultera i en bättre och längre rida, enligt thekitelife.com.

Säkerhet

Kite surfing är en spännande men farlig sport, vilket gör säkerhetsutbildning kritisk. Kitesurfare bör lära sig att kontrollera väderrapporter och förstå hur vädret kommer att påverka rida, enligt kitesurfingnow.com. Kitesurfare bör kontrollera och vet hur man använder säkerhetsfunktioner i sin utrustning, i synnerhet säkerhetsutlösningssystem som gör det möjligt för en förare att snabbt avveckla draken, eftersom icke-operativa säkerhetsfunktioner är en ledande orsak till kite surfing olyckor, enligt kitesurfingnow. com. Kitesurfare bör också bära en flytväst, slitage huvud och ögonskydd och bör inte rida ensam.