XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Blås Road cykeldäck


Däck ger en kombination av dragning och stötdämpning. En brist på lufttryck, därför, äventyrar inte bara däckets förmåga att utföra, men kan också sätta cyklisten i riskzonen. Varje väg cykel däck innehåller en rekommenderade lufttrycket. En ventil - en del av däckets inre röret - tillåter luft att pumpas in i däcket.

Instruktioner

1 Lokalisera vägen cykeln däckets ventil, står upprätt längs den inre diametern av hjulringen. Ta av locket från ventilen.

2 Bestäm vilken typ av ventil framför dig. Landsvägscyklar innehåller antingen en Presta eller Schrader ventil. Den Presta ventil har en gängad knopp vid spetsen. Schraderventilen har ingen sådan ratten.

3 Skruva loss Presta ventilratten tills det tar stopp. En Schrader-ventil kräver inte detta steg.

4 Trä räfflade änden av ventiladaptern på Presta ventil. En Schrader-ventil kräver inte detta steg.

5 Låsa pumphuvudet på ventilen. Titta längs sidan av däcket för att lokalisera den rekommenderade däcktrycket. Detta kommer att skrivas ut antingen på däcksidan eller gjuten in i sidan av däckstommen.

6 Pumpa vägen cykel däck till åtminstone den lägsta rekommenderade däcktrycket.

7 Ta bort pumphuvudet från ventilen. För Presta ventiler, ta bort adaptern och skruva vredet ned vid änden av ventilen för att täta ventilen.

8 Ersätta ventilhatten.

Tips

  • Kontrollera väg cykeldäck efter varje körning. Ta bort eventuellt skräp som inkom i däckets slitbana, med hjälp av antingen en pincett eller punkten för en stjärnskruvmejsel.