XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Att göra i Ft. Lauderdale, Florida för Kid & # 039; s födelsedagar

Vare sig du planerar en födelsedag för ett litet barn eller en tonåring, Ft. Lauderdale erbjuder en mängd spännande saker att göra för ditt barns födelsedag. Från utbildnings äventyr till oändliga roligt i solen, välja en aktivitet som är noga med att göra ditt barns stora dag minnesvärd.

museer

Strö lite fantasi och upptäckt på ditt barns födelsedag fest genom att ta honom till barn på konstmuseet. Oavsett om att skapa konstnärlig graffiti i "ArtScapes utställning," rida en origami båt i "CultureScapes utställning," stampa i takt i "Greenscapes Exhibit" eller krypa genom kaninhålet i "WonderScapes utställning," det finns ingen brist på edutainment att göra ditt barns födelsedag som speciella som han är. Tända en gnista av nyfikenhet i din födelsedag pojke genom att ta honom till Ft. Lauderdale Museum of Discovery and Science. Äventyr väntar ditt barn som han utforskar miraklet av den mänskliga kroppen i "Kraftfull Du utställning," lär sig vad som händer med skräp i "Go Green Exhibit" upptäcker mineraler som utgör universum i Minerals Rock utställning undersöker mysterier av utrymme i "banor till Rockets Exhibit" eller blir bekant med naturen i "Bor i Everglades utställning."

inomhus Lekplatser

Wow ditt barn på sin födelsedag genom att ta honom till Wow Factory. Erbjuder ett brett utbud av attraktioner som en viskning zon där barnen kan spränga skum bollar på varandra medan manövrering genom hinder, rutschkanor och tunnlar eller "Sky Trail Förhöjda rep kurs" där barnen kan utnyttja sin inre akrobat, är laddad Wow Factory med roliga aktiviteter för att krydda upp ditt barns speciella dag. Pumpa upp ditt barns födelsedag kul genom att ta honom för en dag av adrenalin-packade spänning på "Pump It Up: s" inomhus nöjescentrum. De gigantiska uppblåsbara spela center låta ditt barn att studsa in i en god tid medan bränna bort lite energi.

Go-kart

Om du verkligen vill rev upp det roliga på ditt barns födelsedag, ta honom att rida go kart. Xtreme Indoor Karting och K1 Speed ​​båda erbjuder inomhus spår där ditt barn kan njuta sitt behov av snabbhet när som helst på året och i alla slags väder. Förutom karting, Xtreme Indoor Karting förstärker det roliga med inomhus minigolf och arkadspel. Boomers bringar go-kart kul också med två utomhusbanor och massor av andra aktiviteter för att hålla roligt att gå långt efter ditt barn träffar bromsarna på karten. Låt din födelsedag barn gå vilda på Boomers genom att ta en åktur på stötfångare båtarna, spela ett par rundor minigolf eller laserspel och klättra till toppen av bergväggen.

parker

Oavsett om du planerar en picknick, gå camping eller tvätta bort sommarvärmen med en tunnelbaneresa, Ft. Lauderdale CB Smith Park är laddad med spännande aktiviteter att njuta på ditt barns speciella dag. En familj utflykt till Everglades Holiday Park erbjuder en annan möjlighet för utomhus födelsedag kul med hedersgäst. Ta din födelsedagsbarnet för en Träskbåt resa, tillbringa dagen fiske från bryggan eller hyra en båt och ge sig ut för att utforska Everglades.