XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Den bästa metoden för tarmsköljningen

Tarmsköljning kan hjälpa dig gå ner i vikt, stärka immunsystemet, förbättra din hud och bli av med akne, eliminera förstoppning och öka din känsla av välbefinnande. Rengöring tarmarna kan bli av påverkat avfall och slem och lindra förstoppning. Kontrollera med din läkare innan du påbörjar någon detox program eftersom kolon rensningen kan leda till uttorkning och elektrolyt obalans, vilket kan vara farligt för någon med njur- eller hjärtsjukdom.

Steg 1

Ändra din kost. Lägg till mer råa frukter, grönsaker, nötter och baljväxter och äter färre bearbetade livsmedel, kött och mejeriprodukter. Lägga fiber och ta bort gifter är det första steget för att rengöra hela mag-tarmkanalen.

Steg 2

Använd en växtbaserade rengöringsmedel som innehåller linfrön eller psyllicum skalet för att lägga till bulk. Detta kommer att binda till alla påverkade avföring, bekämpningsmedel och gifter och orsaka musklerna i tarmen att dra ihop sig och driva avfall ut. Det är viktigt att dricka minst 8 glas vatten om dagen för att stanna hydratiserade.

steg 3

Lägg probiotika för att fylla på dina goda tarmflora, som kommer att hjälpa matsmältningen. En rengöra spolar ut både goda och dåliga bakterier, så du måste byta nyttiga bakterier.

steg 4

Avsluta programmet med saltvatten lavemang. Använda filtrerat eller renat vatten för att undvika gifter i kranvatten och havssalt, ej joderad bordssalt. Följ instruktionerna som följer med lavemang kit.

steg 5

Få en kolon gjort professionellt om du känner att du har mer avfall ärendet ska tas bort. En kolon, även känd som hydroterapi, är mer intensiv än ett lavemang och bör göras av en certifierad tekniker med hjälp av professionell utrustning.

varningar

  • Många läkare rekommenderar inte tarmsköljning om du inte kommer att ha en koloskopi eller kolonröntgen eftersom det är möjligt att skada slemhinnan i tarmen om för mycket tryck används under lavemang eller kolon.

tips

  • Tarmsköljning bör vara den första delen av en detox-program. Om du försöker att rena dig blod, lymfsystemet eller lever utan att ta bort gifter från dina tarmar, riskerar du gifter att resorberas i kroppen.