XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Neuropati laserbehandling riktar ljusenergi till cellerna i kroppen att ge smärtlindring för en mängd olika förhållanden. Det är typiskt för personer som inte har haft framgång med någon annan behandling. Terapin är så exakt att cellerna inte är skadade eller skadade. Enligt American Diabetes Association, är lågintensiv laser terapi en förespråkade behandling av kroniska smärttillstånd som diabetes sensorimotorisk polyneuropati (DSP).

neuropati

Perifer neuropati är en av de vanligaste sjukdomarna, men många människor har aldrig hört talas om det. Det orsakas av en försämring av perifera nerver, störa kroppens förmåga att skicka meddelanden till dina organ, muskler och vävnader. Neuropati orsakar kroppens ledningssystem för att flippa ut, skapar brännande, stickande, krypa eller kliande känsla. Du kan också känna dig yr och klumpig. Neuropati ofta ignoreras och kan leda till domningar eller olidlig smärta.

Fungera

Laserljus tränger in i huden, kommer tillräckligt djup för att optimera immunsvaret i blodet. Detta orsakar en immunsuppressiv och antiinflammatorisk effekt. Syre och energi frigörs i kroppen. Den strömförande ljus främjar läkning av dina nerver och minskar smärta, obehag och elände som orsakas av neuropati.

Studier

Foot Pain Center gjorde en studie av mer än 4000 människor som drabbats av kroniska smärttillstånd. Mer än 80 procent av dem upplevde befrielse från sina symptom, tack vare en låg nivå blast. I en annan studie, mer än 90 procent av patienter med kroniska neuropatier rapporterade mer än 50 procent lättnad efter laserbehandling. American Diabetes Association studerat behandling effekt på DSP eller diabetisk sensomotorisk polyneuropati, och fann patienter hade en uppmuntrande minskningen av smärtnivåer. Men behandlingen inte påverkar deras sympatiska hud svar nerv tillstånd eller sensorisk testning. Således gjorde ADA inte hitta tillräckligt med bevis för att rekommendera laserbehandling för personer med DSP.

fördelar

Laserbehandling kan gynna människor på ett antal olika sätt. Det minskar kronisk och akut smärta, ökar blodtillförseln och uppmuntrar din nervfunktion. Det blir också ditt immunförsvar fungerar bättre, reparerar vävnad ökar metabolisk aktivitet och hjälper till att läka sår.

överväganden

Neuropati laserbehandling är oftast bara utförs på personer som har varit icke-mottaglig för andra behandlingar. Proceduren är smärtfri och inte innebär operation. Patienter upplever ofta lättnad i ett par sessioner.