XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Bästa kosttillskott för viktökning

Inte alla vill se siffrorna på vågen komma ner. Om du behöver gå upp i vikt, är skräpmat inte svaret. Att gå upp i vikt health, måste du göra rätt val av livsmedel så att du inte öka risken för kroniska sjukdomar. Den amerikanska Dietetic Association rekommenderar att välja näringsrika livsmedel för att komplettera din kost.

Nötter

Bästa kosttillskott för viktökning

Rik på protein och nyttiga fetter, kan dessa krispigt behandlar också minska risken för hjärtsjukdom. Strö dem på sallader, lägga till dem i ris eller pasta, krossa dem som pålägg för fågel eller fisk, eller bara njuta av dem som ett mellanmål. Du kan också sprida mutter smör på kex, bröd eller frukt för att öka ditt kaloriintag. Se bara till att välja osaltade nötter och mutter smör för att minimera din natrium konsumtion.

Mjölk och mjölkpulver

Bästa kosttillskott för viktökning

Lägga mjölk istället för vatten vid matlagning är ett enkelt sätt att öka protein och kalorier du tar i. Det ska också lägga krämighet till soppor, potatismos, grytor eller andra blandade rätter. Dricka mjölk med dina måltider samt att lägga till fler kalorier.

oljor

Bästa kosttillskott för viktökning

Med cirka 120 kalorier per matsked, oljor är ett enkelt sätt att lägga till kalorier utan att känna tyngs av extra mat. Ditt första val bör vara en olivolja eller rapsolja på grund av dess höga halt av hjärtvänlig enkelomättat fett. På grund av sin starkare smak och låg rök punkt (det börjar röka vid lägre temperaturer vid upphettning), fungerar bättre för sallader eller andra kalla rätter olivolja. Försök raps för matlagning och bakning i stället.

Avokado

Bästa kosttillskott för viktökning

Denna mexikansk mat stapelvara har satt sina spår i amerikansk matlagning - och av goda skäl! Avocado ger sitt gynnsamma ljus smak och krämig konsistens till någon maträtt, med en hel del hälsosamt fett för att öka ditt hjärta hälsa och förbättra dina kolesterolvärden. Mosa upp det med lite vitlök och citronsaft för den ständigt populära guacamole och njuta av det med kex, grissini eller grönsaker. Skiva avocado att lägga till smörgåsar eller sallader samt.

Små täta måltider

Bästa kosttillskott för viktökning

För många människor som försöker gå upp i vikt, är utmaningen passar de extra kalorierna i utan att känna obehagligt fulla. Försök att sprida ditt matintag under dagen genom att äta små måltider och mellanmål fyra till sex gånger per dag. Den amerikanska Dietetic Association rekommenderar också att se en dietist som kan hjälpa dig att nå dina vikt mål.