XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Övningar för att banta för naturligt muskulösa kvinnor

Banta ner inte nödvändigtvis lika enkelt gå ner i vikt för dig naturligt muskulösa kvinnor. Om du funderar på att effektivisera dina muskler, det finns vissa typer av övningar som hjälper dig att stärka utan att bygga bulk och kommer att fokusera på skulptera lång, magert, tätt sammanpressade muskler.

Aerobic Motion och Du, perfekt tillsammans

Övningar för att banta för naturligt muskulösa kvinnor

Konditionsträning är viktigt eftersom det blir hjärtmuskeln pumpa och hjälper till med viktminskning. Tricket är att hålla fast vid aeroba övningar som inte kommer att bygga mer lägre kroppen muskler. Välj att köra på plana ytor över kullar. Walking är också ett bra val. Ström promenad på plana ytor för att bränna extra kalorier och öka din puls. Cykling använder lägre motstånd ger dig en aerob träning utan att bygga quadriceps. Om du använder maskiner såsom elliptiska eller trappsteg, använda mindre motstånd för att gå snabbare. Din vertikalt läge ökar viktbärande belastningen på nedre kroppens muskler och kan bidra till större utseende lår. Sikta på minst tre till fyra 30-minuters sessioner per vecka.

Pilates för styrka och Grace

En dansare långa, smidiga kropp är eftertraktade av många. Professionella dansare var några av de första att använda Pilates att hålla sina muskler starka och förebygga skador. Gör pilates tre till fyra gånger i veckan kan hjälpa dig att skulptera muskler som verkar längre och smalare och samtidigt stärka din kropp och korrigera muskel obalans. Ligg på rygg med benen sträckta rakt på 45 grader. Att hålla hakan i ett neutralt läge, rulla huvudet och skulderbladen från golvet och sträcker armarna rakt ut från sidorna. Känn längd i kroppen som musklerna isometriskt kontrakt. Initiera rörelse från skuldergördeln och börja knacka lätt med armar, handflatorna nedåt. Andas in och andas ut i kontinuerliga fem-count intervall upp till 100 gånger.

Förlänga med Yoga

Övningar för att banta för naturligt muskulösa kvinnor

Yoga tros hjälpa till att sänka kortisolnivåer, som är förknippade med ökad magen fett om praktiseras regelbundet. Eftersom du arbetar mot din egen kroppsvikt och stretching kan yoga hjälpa till att hålla dig i form, flexibel och stark utan att vara skrymmande. Nedåt Facing Dog är en effektiv pose att sträcka ut de långa muskler i kroppen såsom ben och armar. Börja i en inverterad "V" med handflatorna platt på golvet, fingrar sas. Hålla din svanskotan lyftas högt, utöka dina armar och ben rakt som om du driver golvet bort med hälarna trycka mot golvet. Låt ditt huvud och hals hänger löst och titta mot naveln. Håll en gång i fem andetag, andas in och andas ut.

Magen upp till baren

Övningar för att banta för naturligt muskulösa kvinnor

Barre träning som kombinerar små, precisa, isometriska muskelsammandragningar med rörelse för att få djupt in dina muskler kan omforma dig från topp till tå. Denna träning är intensiv och det är inte ovanligt att dina muskler att skaka och darra i hela klassen. Du kan använda baksidan av en stol hemma. Stående bredvid en stol, placera din högra hand på det och vänster hand på midjan. Hålla fötterna höfter-avstånd med tårna pekande framåt, stiga upp på bollar av fötterna så högt du bekvämt kan. Vistas lyft, stoppa svanskotan, luta något framåt vid midjan och hålla dina axlar ner och tryckte tillbaka. Böj knäna och släppa ner en tredjedel av vägen och håll. Från denna punkt flytta ner en tum och upp en tum, försöker att inte komma upp hela vägen. Upprepa 10 gånger håller sedan i ytterligare 10 sekunder.