XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan du bli av med finnar med vitaminer?

Miljontals tonåringar och vuxna lider av finnar. Åtta miljoner människor i USA se hudläkare för finnar och akne varje år, spenderar miljontals dollar på over-the-counter produkter, hudkrämer och medicin. Men det finns många naturliga vitaminer som kommer att bli av med finnar. Vitaminer är naturliga och mycket billigare än att besöka läkare. Genom att ta den rätta kombinationen och mängden av vitaminer, kan du bli av med finnar.

Steg 1

Ta vitamin D. Vitamin D finns i solljus. Solens ultravioletta strålar konvertera till D-vitamin, som hjälper dig att absorbera kalcium. Om du lider av finnar, du saknar tillräckligt med vitamin D. Men var noga med att inte få alltför mycket sol. Ju mer sol du blir, desto mindre D-vitamin huden absorberar. Det beror på din hud blir tjockare när de utsätts för alltför mycket sol.

Steg 2

Ta vitamin E. Vitamin E är nödvändigt för att bli av med finnar, eftersom E-vitamin innehåller en antioxidant som förhindrar mättade fetter från att bryta ner och kombinera med andra gifter som kan skada huden. Vitamin E förenar sig med syre, vilket gör de röda blodkropparna fylla med rent syre som alla dina organ behöver. E-vitamin kan förhindra ärrbildning från finnar i ansiktet och resten av kroppen. Läkare rekommenderar att 200 till 400 IE tals vitamin E per dag. Mayo Clinic säger E-vitamin är mycket effektiv i att bli av med finnar.

steg 3

Ta vitamin B5, även kallad pantotensyra. Vitamin B5 minskar ansiktsolja och bildandet av pormaskar. Vitamin B5 hjälper också din nerver fungerar korrekt. Detta är viktigt eftersom stressen bidrar till finnar. Vitamin B5 fungerar genom att bromsa överproduktionen av olja, som är den främsta orsaken till finnar. I en studie som gjorts i 1995 av Dr Lit-Hung Leung vid Hong Kong centralsjukhuset och publicerades i Journal of ortomolekylär medicin, var 45 män och 55 kvinnor ges 10-20 g vitamin B5 dagligen. Detta är 100.000 till 200.000 gånger den procentsats USDA rekommenderar att du tar dagligen. Resultaten visade 100 procent acne-fri hud på bara några veckor. USDA rekommenderar 150 mg. per dag. Se din läkare innan du tar en högre dos som den som föreskrivs i Dr Leung studie.

steg 4

Ta vitamin A. Vitamin A bidrar till att stärka hudens skyddande skikt, som kan bidra till att förebygga finnar. Vitamin A kommer också att bli av med gifter i kroppen, som hjälper finnar formulär. Vitamin A är väsentlig för tillväxten av ny hud, och kan bidra till de lesioner från akne läker snabbare. Beta-karoten är den bästa formen av vitamin A för att ta. Läkare rekommenderar 300.000 IU: s per dag.