XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man fäster myggnät till ett tält


Camping är ett perfekt sätt att njuta av naturen. När ut camping, du också dela din plats med många nötkreatur i skogen. Detta inkluderar irritation av vissa insekter, särskilt mygga. Dessa små blodsugare kan göra din naturupplevelse obehagligt, särskilt om du camping nära vatten eller i fuktiga förhållanden där myggorna trivs. För att avskräcka myggor, finns att fästa tältet myggnät. Även många typer av nät är tillgängliga och alla varierar i design, fästa myggnät till ditt tält innebär universella steg.

Instruktioner

1 Häng nät över tältet efter tältet och flyga har inrättats. Dra ut sidorna och se till att en jämn mängd nät hänger på alla sidor av tältet.

2 Säkra nät till tältet topp och sidor. Eftersom alla nät kommer att variera, kan detta innefatta att använda remmar eller knappar för att fästa nät till tältpinnar, genomföringar eller hakar. Vissa nät är utrustad med stavar specifikt för nätet. Om så är fallet, ställa in netting stolpar och fästa nät till polerna. Se till att nät är fäst ordentligt på alla sidor av tältet.

3 Insats i nätet ner runt omkretsen av tältet bas. Om insatserna medföljer nät, använder alla. Vissa modeller bandet till tältets bottengenomföringar eller vid tältet bas hörn.

4 Stäng nät dörr flik efter installationen för att hålla myggor. Dessa zip typiskt stänga framför tältdörren.

Tips

  • Använder insektsmedel tillsammans med myggnät.
  • Undvik camping nära stillastående vatten eller ljummet vatten pooler där myggorna lägger sina ägg.
  • Vissa myggor bära sjukdomar såsom West Nile-virus. Var försiktig när du runt mygga svärmar.